Piraterna och spökvraket

Piraterna och spökvraket - Sara Berg, Karin Frimodig, Maria Poll | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sara Berg, Karin Frimodig, Maria Poll
DIMENSIONERA
7,99 MB
FILNAMN
Piraterna och spökvraket.pdf
ISBN
3714043308404

BESKRIVNING

Piraterna är tillbaka! Den här gången följer vi med dem på ett äventyr ner till havets botten...De hittar ett skrin gömd i en vrå och magiska pärlor så lysande blå De tar så många pärlor de nånsin kan bära Då ser de plötsligt ett spöke helt nära Aj aj, pirater ett spöke vid masten Skepp ohoj, kamrater Se upp för gasten!Sagt om boken: Maria Poll arbetar i klara färger och tecknar figurerna med humor och spänst. Hon arbetar med mycket detaljer; det kan vara i frisyrer, när det gäller andra attribut som glasögon och cyklop. Det finns mycket att titta på och upptäcka. Christina Wedenmark, BTJOLIKA förlag tilldelades Rättvisepriset 2012 för sitt arbete för jämställdhet och jämlikhet i bokvärlden. MILJÖ OCH HÅLLBARHET: På OLIKA vill vi värna det hållbara och klimatkloka läsandet. Därför trycks våra böcker på andra sidan Östersjön, i Baltikum, på ett FSC-märkt papper och på ett tryckeri som är certifierat med Svanen. Lite närmare, lite dyrare, mycket bättre! 

Här hittar du alla produkter knutna till Sara Berg & Karin Frimodig. Det spännande äventyret Piraterna är tillbaka! Det spännande äventyret Piraterna är tillbaka! Gå direkt till samlingssidan Syntolkat Gå direkt till innehållet Gå direkt till sök. SVT Play.

Bevaka. Trygga köp; Kampanj: Köp nu - betala i juni; Beskrivning Piraterna och spökvraket.

RELATERADE BÖKOR