Matematik inför Gy

Matematik inför Gy - Martin Holmström, Eva Smedhamre | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Martin Holmström, Eva Smedhamre
DIMENSIONERA
7,59 MB
FILNAMN
Matematik inför Gy.pdf
ISBN
5122923534539

BESKRIVNING

Bortsett från titeln är Matematik inför Gy identisk med Matematik inför A. Boken innehåller det viktigaste ur matematiken för åk 7-9. En omväxlande och lättarbetad bok som riktar sig till elever som behöver repetera innan de börjar kurs 1 i gymnasieskolan eller på komvux.Läs merEn omväxlande och lättarbetad bok som riktar sig till elever som behöver repetera innan de börjar kurs 1 i gymnasieskolan eller på komvux. Boken är även perfekt som bredvidläsningsbok för elever på gymnasiet som behöver extra stöd i form av grundläggande förklaringar och enkla övningar. Boken avslutas med kapitlet Test, som innehåller uppgifter från hela boken. Varje uppgift har sidhänvisning till ett löst typexempel för att underlätta inlärning och förståelse. Testet kan också användas i diagnostiskt syfte för att kartlägga enskilda elevers behov av repetition.

... prov och bedömningsstöden kan då användas för elever där betygsunderlaget är tunt och behöver kompletteras inför betygssättning. Här hittar du läromedel, tryckta såväl som digitala, för Gy och Vux.

Offline. Registrerad: 2012-08-21 Inlägg: 7 [GY] Trigonometri - Förberedande matematik inför högskolestudier.

RELATERADE BÖKOR