Ledning av säkerhetskritiska organisationer : en introduktion

Ledning av säkerhetskritiska organisationer : en introduktion - Carl Rollenhagen, Björn Wahlström | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Carl Rollenhagen, Björn Wahlström
DIMENSIONERA
7,45 MB
FILNAMN
Ledning av säkerhetskritiska organisationer : en introduktion.pdf
ISBN
7800487481153

BESKRIVNING

Ledning av säkerhetskritiska organisationer handlar om att leda verksamheter i syfte att förhindra olyckor. Säkerhetsledning innefattar både ett formellt och ett informellt ledningssystem. Det formella systemet behandlar exempelvis roller och ansvar för säkerheten, säkerhetspolicy, de säkerhetskrav som gäller, risk­identifiering och hur erfarenheter tas om hand. Det informella ledningssystemet handlar om hur man i en organisation formar en kultur som i ord och handling stödjer säkerheten. Boken ger en inblick i både teori och praktik avseende strategier och ramverk för dessa aspekter av säkerhetsledning. Ledning av säkerhetskritiska organisationer riktar sig till läsare som söker en orientering inom säkerhetskritisk verksamhet och till studenter inom för ämnet relevanta områden eller säkerhets­vetenskap.

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris Den tredje upplagan av Fiona Wilsons grundläggande bok i organisationsteori, som ger ett nytt och kritiskt perspektiv på ledarskap och organisationer.

... Mto : en Introduktion : Sambandet Människa, Teknik och Organisation.

RELATERADE BÖKOR