Arbeta formativt med digitala verktyg

Arbeta formativt med digitala verktyg - Patricia Diaz | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Patricia Diaz
DIMENSIONERA
10,80 MB
FILNAMN
Arbeta formativt med digitala verktyg.pdf
ISBN
4270254203399

BESKRIVNING

Var befinner du dig nu? Vart är du på väg? Hur kan du ta dig dit? Detta är återkommande frågor som lärare behöver ställa till sina elever. Svaren på frågorna är nämligen nyckeln till ett formativt arbetssätt som enligt aktuell forskning leder till ett ökat lärande. Genom att använda digital teknik som ett naturligt verktyg i undervisningen kan man förbättra förutsättningarna för att lyckas med detta formativa arbete.Patricia Diaz delar med sig av sina kunskaper och inspirerar till nya sätt att arbeta formativt och digitalt med elever i grundskola och gymnasium. Boken är strukturerad kring Dylan Wiliams nyckelstrategier för ett formativt arbete: att tydliggöra lärandemål, synliggöra lärande, ge effektiv återkoppling som utvecklar lärandet, och låta elever fungera som resurser för varandra och ansvara för sitt eget lärande. Alla dessa steg kan stödjas av digitala verktyg som tilltalar och utmanar eleverna.Arbeta formativt med digitala verktyg vänder sig till blivande och verksamma lärare, IT-pedagoger och skolledare med lust att utvecklas och utveckla.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Nu känner jag mig verkligen nöjd med min undervisningsform även om det finns mycket kvar att utveckla".

uppl. Publicerad: Lund : Studentlitteratur, 2014 ... Arbeta formativt med digitala verktyg När vi planerade workshoparna om IT som pedagogiskt verktyg så stötte jag på boken Arbeta formativt med digitala verktyg av Patricia Diaz .

RELATERADE BÖKOR