Arbeta formativt med digitala verktyg

Arbeta formativt med digitala verktyg - Patricia Diaz | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Patricia Diaz
DIMENSIONERA
10,91 MB
FILNAMN
Arbeta formativt med digitala verktyg.pdf
ISBN
3043990684771

BESKRIVNING

Var befinner du dig nu? Vart är du på väg? Hur kan du ta dig dit? Detta är återkommande frågor som lärare behöver ställa till sina elever. Svaren på frågorna är nämligen nyckeln till ett formativt arbetssätt som enligt aktuell forskning leder till ett ökat lärande. Genom att använda digital teknik som ett naturligt verktyg i undervisningen kan man förbättra förutsättningarna för att lyckas med detta formativa arbete.Patricia Diaz delar med sig av sina kunskaper och inspirerar till nya sätt att arbeta formativt och digitalt med elever i grundskola och gymnasium. Boken är strukturerad kring Dylan Wiliams nyckelstrategier för ett formativt arbete: att tydliggöra lärandemål, synliggöra lärande, ge effektiv återkoppling som utvecklar lärandet, och låta elever fungera som resurser för varandra och ansvara för sitt eget lärande. Alla dessa steg kan stödjas av digitala verktyg som tilltalar och utmanar eleverna.Arbeta formativt med digitala verktyg vänder sig till blivande och verksamma lärare, IT-pedagoger och skolledare med lust att utvecklas och utveckla.

Med utgångspunkt i de fem strategierna för formativ bedömning berättar Patricia varför och hur hennes elever har använt olika digitala resurser för att effektivisera det formativa arbetet, förbättra undervisningen och därmed även ökat elevernas lärande. Lärloop 4 för pedagoger/lärare handlar om formativ bedömning för lärande med stöd av digitala verktyg. Detta är ett område som både i vårens enkät och i FoU-programmets Klokråd lyfts fram som angeläget att arbeta vidare med och fördjupa.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Nu känner jag mig verkligen nöjd med min undervisningsform även om det finns mycket kvar att utveckla".

RELATERADE BÖKOR