Sticka nordiska mönster : vantar, mössor, sockor

Sticka nordiska mönster : vantar, mössor, sockor - Johanna Wallin | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Johanna Wallin
DIMENSIONERA
12,4 MB
FILNAMN
Sticka nordiska mönster : vantar, mössor, sockor.pdf
ISBN
5813473484910

BESKRIVNING

Nordiska stickmönster har varit omåttligt populära inom stickvärlden i många år, både i Sverige och utomlands.I den här boken har författaren inspirerats av en mängd historiska förlagor som hon fått tillgång till från museer i hela Norden, för att sedan göra moderna mönsterdiagram av dem, så att de kan leva vidare i många år till.Först får läsaren ta del av ett historiskt föremål, som en vante eller bonad, sedan följer stickbeskrivningar på vantar, mössor eller sockor där mönstret används. Det kan vara solhjulet från Gotland, fästfolksvantar från Västergötland eller vattenlöpare från Finland.Boken innehåller cirka femton mönster och över fyrtio olika projekt där dessa används. Fina, klassiska mönster för såväl vantar, som mössor och sockor.Författaren Johanna Wallin har stor kunskap om traditionella mönster och tekniker. Hon är en erfaren lärare och stickentusiaster uppskattar hennes tydliga diagram och beskrivningar. Mönstren i boken kan appliceras på många olika sätt.

Inte är det svårare än att sticka ett par vanliga vantar heller, när du har bra och tydliga diagram och beskrivningar. I den här boken har Jenny Alderbrant, känd som JennyPenny i stickkretsar, samlat tjugofem av s... Sticka dina bästa vardagsplagg! Tröjor, kofto r, vantar, mössor, sockor, halskragar och mer ändå.

Per idag har vi 255 kataloger och 9401 mönster på och alla är översatta till Svenska. Sticka nordiska mönster: vantar, mössor, sockor (Inbunden) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 5 butiker SPARA på ditt inköp nu! Handla billigt garn & stickor. Massor av gratis stickmönster.

RELATERADE BÖKOR