Skin in the game :Vikten av delad risk

Skin in the game :Vikten av delad risk - Nassim Taleb | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nassim Taleb
DIMENSIONERA
6,79 MB
FILNAMN
Skin in the game :Vikten av delad risk.pdf
ISBN
4700935987673

BESKRIVNING

Från författaren bakom den internationella succén Den svarta svanen kommer en svindlande uppgörelse med ansvar och maktutövning i 2000-talet. Bara den som har något att förlora – skin in the game – kan på riktigt förstå konsekvenserna av sina beslut. Mycket av samtidens maktutövning – i politiken, finansvärlden och medierna – saknar helt denna koppling. Det gör Nassim Nicholas Taleb heligt vred. Läs en underhållande och befriande aha-upplevelse som kan förklara mycket av politikerförakt, Trumps seger i valet, och varför de kristnas Gud tvunget skulle ha en son som vandrade på jorden.

Bara den som har något att ... Bästsäljande Skin in the game : vikten av delad risk handlar om att det aldrig går att lita på någon som inte gjort en egen insats, som inte tar någon egen risk eller som inte har skin in the game. Erik Thyselius intervjuar författaren Nassim Nicholas Taleb om hans bok "Skin in the Game: Vikten av delad risk" (Volante, 2019). Vad innebär "Bob Rubin"-eff... Upptäckten av gravitationsvågor (Black hole blues and others songs from outer space) (Fri Tanke Förlag, 2017) Nassim Nicholas Taleb: Skin in the game: Vikten av delad risk (Skin in the game) (Volante, 2019) Carlo Rovelli: Om tiden inte finns: tankar om den nya fysiken (L'ordine del tempo) (Norstedts, 2019) Skin in the game :Vikten av delad risk Nassim Taleb Inbunden.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris 2019, Inbunden.

RELATERADE BÖKOR