Skin in the game :Vikten av delad risk

Skin in the game :Vikten av delad risk - Nassim Taleb | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nassim Taleb
DIMENSIONERA
10,78 MB
FILNAMN
Skin in the game :Vikten av delad risk.pdf
ISBN
7368652580161

BESKRIVNING

Från författaren bakom den internationella succén Den svarta svanen kommer en svindlande uppgörelse med ansvar och maktutövning i 2000-talet. Bara den som har något att förlora – skin in the game – kan på riktigt förstå konsekvenserna av sina beslut. Mycket av samtidens maktutövning – i politiken, finansvärlden och medierna – saknar helt denna koppling. Det gör Nassim Nicholas Taleb heligt vred. Läs en underhållande och befriande aha-upplevelse som kan förklara mycket av politikerförakt, Trumps seger i valet, och varför de kristnas Gud tvunget skulle ha en son som vandrade på jorden.

Det är orsaken till att en allvarlig finanskris är överhängande, säger amerikanska ekonomiprofessorn Nassim Nicholas Taleb till SvD Näringsliv - i en intervju som han säger är hans sista. Nassim Nicholas Taleb, född 1960 i Amioûn, är doktor i ekonomi och författare av de populärvetenskapliga böckerna Fooled by Randomness, The Black Swan, The Bed of Procrustes och Antifragile.Taleb är känd för sina teorier om osäkerhet och oväntade händelser, och hur individer och organisationer bör förhålla sig till dessa. Google allows users to search the Web for images, news, products, video, and other content. Inget drag får förekomma över sårlinjen (risk att det spricker upp), tejpa gärna efter att hälften av stygnen är borttagna. Såret ska sedan få rejäl tejpning efteråt och återigen instrueras om vikten av tejpning i ca 3 veckor ytterligare. K-Bygg skapades genom uppköp av delar av XL-Bygg och Fresks Group bland annat med varumärken som Fresks, Urban Strålins, Östergyllen och Färingsö Trä.

Författare: Taleb, Nassim Nicholas . Från författaren bakom den internationella succén Den svarta svanen kommer en svindlande uppgörelse med ansvar och maktutövning i 2000-talet. Från författaren bakom den internationella succén Den svarta svanen kommer en svindlande uppgörelse med ansvar och maktutövning i 2000-talet.

RELATERADE BÖKOR