Handbok för molnskådare : en faktabok om vad som rör sig på himlen

Handbok för molnskådare : en faktabok om vad som rör sig på himlen - Linnéa Krylén | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Linnéa Krylén
DIMENSIONERA
7,13 MB
FILNAMN
Handbok för molnskådare : en faktabok om vad som rör sig på himlen.pdf
ISBN
1536643096520

BESKRIVNING

Har du någonsin legat på rygg, tittat upp mot himlen och drömt dig bort mot molnen? Då kanske du skulle passa som molnskådare! Alla kan göra det, allt man behöver är lite tid och en molnig himmel. Och kanske ett paraply Boken guidar genom molnens värld. Varvat med fakta om olika molnarter och deras kännetecken får man lära sig hur ett moln blir till, vad moln har för påverkan på vårt klimat, hur man kan läsa av vädret genom att betrakta molnen och hur moln har inspirerat konstnärer genom historien.Kort sagt allt mannågonsin velat veta om moln!Så ta med dig papper och penna, gå ut, lyft blicken och upptäck att moln är så mycket mer än något som skymmer solen.Faktagranskad av meteorologen Pär Holmgren.

Köp boken Handbok för molnskådare : en faktabok om vad som rör sig på himlen hos oss! Handbok för molnskådare en faktabok om vad som rör sig på himlen. av Linnéa Krylén (Bok) 2015 ...

... En faktabok om vad som rör sig på himlen", där hon tar upp olika molnarter och deras kännetecken.

RELATERADE BÖKOR