Fri från stress med Mindfulness : medveten närvaro och acceptans

Fri från stress med Mindfulness : medveten närvaro och acceptans - Åsa Palmkron Ragnar, Katarina Lundblad, Anna Kåver | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Åsa Palmkron Ragnar, Katarina Lundblad, Anna Kåver
DIMENSIONERA
10,68 MB
FILNAMN
Fri från stress med Mindfulness : medveten närvaro och acceptans.pdf
ISBN
7299221854120

BESKRIVNING

Mindfulness är en övning i att öka sin livskvalitet, minska stress och leva i harmoni med sig själv och andra.Med hjälp av boken är det lätt att träna på egen hand.Boken innehåller fakta, övningar, korta tankeväckande berättelser, intervjuer och lyrik som vävs samman till en helhet."Boken som helhet är vacker, klok och inspirerande."Tidningen Sokraten"Här finns massor med goda och enkla övningar mot stress, mot smärta, mot ångest - för livet." PM Coaching & Utbildning"Boken är mycket energirik och full av sakkunskap." Tidningen Socionomen"Boken ger mersmak och väcker kreativitet och även den som har jobbat en del med mindfulness kan ha god nytta av boken." Tidningen Beteendeterapeuten"Det som gör att boken sticker ut är att den känns mer metodisk, fokuserad och hands on. Det här är en bok att återkomma till under lång tid." Psykologstudent.se

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp boken Fri från stress med Mindfulness : medveten närvaro och acceptans av Åsa Palmkron Ragnar, Katarina Lundblad, Anna Kåver (ISBN 9789189638419) hos Adlibris.

Den första heltäckande boken om mindfulness med grundbegrepp, övningar och praktiska tips. För alla som vill öka sin livskvalitet, minska stress och leva i harmoni med sig själv och andra. Söker du efter "Fri från stress med mindfulness : medveten närvaro och acceptans" av Åsa Palmkron Ragnar? Du kan sluta leta.

RELATERADE BÖKOR