En gång slockna alla stjärnor

En gång slockna alla stjärnor - Kristina Falk | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kristina Falk
DIMENSIONERA
4,97 MB
FILNAMN
En gång slockna alla stjärnor.pdf
ISBN
3251480108764

BESKRIVNING

Kan ett hjärta fyllt av bottenlös sorg även bli sprängfyllt av kärlek?Freja tänker inte stanna i Umeå längre. Vill inte se pappa dö. Måste ut, bort därifrån. Hjärtat bultar när hon kliver av tåget i Stockholm. Det finns ingen sjukdom i vindarna. Alex och mamma har fel – hon kommer inte att ångra sig.Varg sitter på vardagsrumsgolvet och väger pillerburken i handen, vänder den upp och ner så att sömntabletterna rasslar. Minns solen som strålade in genom persiennerna när han vaknade på psykakuten. Om han ändå hade dött. En vecka senare korsas deras vägar.På taket som sluttar ner mot balkongen, sitter någon med kängorna stödda mot hängrännan. Hon skymtar en svart hoodie, en uppdragen luva. En ung man. Han lutar sig fram och tittar ner på henne. Vinden blåser i luggen. Blå ögon, kantade av svart kajal, lyser i skymningen. Det rusar till i Frejas bröst. Plötsligt står han nära. En meters mellanrum. “Varg”, säger han.”En gång slockna alla stjärnor är en stark och dramatisk bok om både glädje och sorg. Författaren förmedlar tankar om psykisk ohälsa på ett seriöst sätt och poängterar vikten av att våga prata om självmord. Boken är skildrad ur ett ungdomsperspektiv, men lämpar sig även för vuxna för att ge en insikt i ungdomars svårigheter att leva.” Leg. psykolog Britta Alin Åkerman,suicidforskare vid NASP, Karolinska Institutet"Kristina Falks förmåga att förmedla stämningar och konfliktsituationer är mycket trovärdig och tidstypisk … Boken behandlar unga vuxnas psykiska ohälsa och omgivningens ofta förekommande bagatellisering av allvaret i de ungas tillstånd … En viktig, läsvärd bok som är svår att lägga ifrån sig." Helhetsbetyg 5 = briljant. Lektör Agneta Willans, BTJ-häfte 8/2020Av varje såld bok skänker Parus förlag tillsammans med författaren 5 kr till Suicide Zero.

Allt i ett och även om handlingen ibland känns på tok för sorglig ... En gång slocknar alla stjärnor är en bok om kärlek som både är underbar och gör ont. Det är en bok om ångest, sorg, smärta som man inte kan fly ifrån men som man inte heller vill möta.

Det är ju döden att ni har låtit det slockna i spisen! En gång slockna alla stjärnor - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 5 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! En gång slockna alla stjärnor av Kristina Falk En otroligt gripande, varm och medryckande berättelse som sätter spår. Den är fylld av kärlek och sorg, hopp och förtvivlan.

RELATERADE BÖKOR