Första trädboken

Första trädboken - Lars Klinting | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars Klinting
DIMENSIONERA
7,37 MB
FILNAMN
Första trädboken.pdf
ISBN
5325752984028

BESKRIVNING

Första-böckerna är en serie om fyra faktaböcker för barn. På ett kunnigt och lättillgängligt sätt förmedlar de grundkunskaper om våra vanligaste fåglar, insekter, däggdjur och träd. Det behändiga formatet gör att böckerna passar att ta med sig ut i naturen.Dessa klassiker som barn älskat i över två decennier kommer nu i varsamt förnyad form. Lars Klinting är flerfaldigt prisbelönt för sin faktaboksserie, trefaldigt prisad med Elsa Beskow-plaketten för Första-böckerna, (1987), Första insektsboken blev också årets Pandabok av Världsnaturfonden (1991).Första trädboken berättar om våra vanligaste vildväxande träd och hur man känner igen dem under olika årstider.

Man får också veta vad ett träd är, hur trädet lever, växer och förökar sig, om blad och blommor, vad träden används till och hur olika djur lever i och omkring träd. Lars Klinting är flerfaldigt prisbelönt för sin faktaboksserie, trefaldigt prisad med Elsa Beskow-plaketten för Första-böckerna, (1987), Första insektsboken blev också årets Pandabok av Världsnaturfonden (1991). Första trädboken berättar om våra vanligaste vildväxande träd och hur man känner igen dem under olika årstider. Första Trädboken av Lars Klinting är en riktig klassiker.

Det behändiga formatet gör att böckerna passar att ta med sig ut i naturen. Dessa klassiker som barn älskat i över två decennier kommer nu i varsamt förnyad form.

RELATERADE BÖKOR