Är jag normal, mamma? : Att se, förstå och möta en flicka med ADD

Är jag normal, mamma? : Att se, förstå och möta en flicka med ADD - Malene Larssen | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Malene Larssen
DIMENSIONERA
6,16 MB
FILNAMN
Är jag normal, mamma? : Att se, förstå och möta en flicka med ADD.pdf
ISBN
4553523174346

BESKRIVNING

Mika är en flicka med svårigheter som inte syns. När hon är knappt tolv får hon diagnosen ADD. Mikas mamma Malene Larssen har skrivit boken dels ur ett föräldraperspektiv, men också sett ur en lärares ögon. Därför finns det många tips, tankar och idéer på hur man kan underlätta för barn med osynliga funktions- hinder. Malene Larssen är utbildad lärare i svenska och idrott, på senare år har hon också utbildat sig i journalistik. Utdrag ur boken: "Mina ögon öppnas. Jag ser min dotter, förstår henne äntligen och blir därför mycket bättre på att möta henne. Jag förstår att det inte beror på slöhet att hon inte lärt sig knyta skorna, eller det att hon alltid smet ut på toaletten när tränaren på handbollsträningen gav nya instruktioner, inte berodde på att hon var kiss- nödig varje gång. Jag förstår också att det att Mika alltid ber mig klippa av de små lapparna i nacken på alla nya kläder och att hon inte vill duscha beror på att hon är extremt känslig för beröring. Och att hon alltid sover invirad i fleec- överkastet istället för under täcket inte beror på något annat än att hon känner varje grus- korn i lakanet mot huden. Därför börjar jag bädda fleeceöverkastet som lakan istället och Mika börjar sova under sitt täcke varje natt, alla andra i familjen." Sagt om boken: "Igår kväll avslutade jag din bok, tänk om jag haft den för tre-fyra år sedan..." "Jag har sträckläst din bok, gick inte att släppa Den får en femma av fem möjliga. Jag är förstås oerhört imponerad över hur du har orkat din vidsynthet, och din förståelse andra människor och hoppas att väldigt många kommer att läsa din bok. Världen blir nog lite bättre då."

Därför finns detmånga tips, tankar och idéer på hur man kan underlätta för barn med osynliga funktions-hinder.Malene Vill du hjälpa mig att nå ut till fler åhörare med min föreläsning, så får du väldigt gärna göra det! Städer jag skall till den här terminen är: Växjö 4/10, Helsingborg 11/10, Lidköping 18/10, Malmö 26/10, Falköping 15/11, Karlstad 22/11, Falkenberg 29/11, Herrljunga 5/12, Göteborg 6/12. Kutscher, Martin L., ADHD - att leva utan bromsar: en praktisk vägledning 2010 Kutscher, Martin L., Barn med överlappande diagnoser: ADHD, inlärningssvårigheter, Asperger, Tourette, bipolär sjukdom med flera 2010 Larssen, Malene, Är jag normal mamma?: att se förstå och möta en flicka med ADD 2008 MALMÖ. Camilla, 38, måste vara en helt enastående mamma.

Köp boken Är jag normal, mamma? : Att se, förstå och möta en flicka med ADD av Malene Larssen (ISBN 9789163320507) hos Adlibris. Fri frakt.

RELATERADE BÖKOR