Ett krossat hjärta

Ett krossat hjärta - Geir Tangen | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Geir Tangen
DIMENSIONERA
5,44 MB
FILNAMN
Ett krossat hjärta.pdf
ISBN
4077067591405

BESKRIVNING

I den andra kriminalromanen i serien om journalisten Viljar Ravn Gudmundsson och kommissarie Lotte Skeisvoll har de två just hämtat sig efter jakten på seriemördaren ”Maestro” när de dras in i ett nytt fall. En ung flicka hittas mördad efter en fest i Haugesunds finare villaområden. Polisutredningen leder in i en ungdomsvärld ingen kunnat föreställa sig: en dödlig cocktail av högerextremism, droger och sexuellt experimenterande. Och mitt i alltihop befinner sig Viljars son. För sjuttonårige Alexander Gudmundsson är avståndet mellan himmel och helvete kort och varje steg kan leda ner i avgrunden.

Så även om det gör ont så har ett brustet hjärta också en positiv sida. Det är en produkt av en vacker sak som du har genomlevt. Pris: 59 kr.

En torr gran, Van Morrison och ett krossat hjärta. Det är mitt käraste och bästa ... Det är 17 maj och då passar det ju alldeles perfekt att välja att skriva om en norsk bok!Grattis med dagen! 🇳🇴 Jag har nu läst andra delen ("Ett krossat hjärta") i Geir Tangens serie om journalisten Viljar Ravn Gudmundsson och kriminalkommissarie Lotte Skeisvoll och jag är lika förvirrad som när jag hade läst den första boken "Maestro" (läs om den genom att klicka på titeln). Vi har alla fått vårt hjärta krossat någon gång.

RELATERADE BÖKOR