Konsultansvar

Konsultansvar - Lars Erik Ashton, Jan Elfström | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars Erik Ashton, Jan Elfström
DIMENSIONERA
9,95 MB
FILNAMN
Konsultansvar.pdf
ISBN
5304274297565

BESKRIVNING

För tekniska konsulters juridiska ansvar saknas generella lagar. Ansvaret är emellertid i princip likvärdigt med andra yrkesgrupper som sysslar med rådgivning och information.Med stöd av den juridiska litteraturen och ett hundratal svenska och nordiska rättsfall och andra avgöranden beskrivs i boken bland annat de rättsliga förutsättningarna för konsultansvaret, vem som ansvarar för uppdragets närmare innehåll, myndigheters ansvar, vad som är god yrkessed och mycket annat. Denna tredje utgåva är uppdaterad med hänsyn till utvecklingen i rättspraxis och litteratur. Även en större omarbetning av avsnittet om skadeståndets beräkning har gjorts.

I dem kan du läsa i detalj vad som gäller för olika försäkringar. Som Srf Auktoriserad Redovisningskonsult® eller om du har ett Srf Redovisningspaket så erbjuds du en förmånlig Ansvarsförsäkring genom ett samarbete med försäkringsbolaget AIG Europe S.A. Vi kan även erbjuda prisvärda tilläggsförsäkringar inom bland annat kontor/egendom, cyberincidenter, tjänsteresa och avbrott vid arbetsoförmåga. Välkommen till VVS-Konstruktioner! Vår affärsidé är att med kundens behov och önskemål i centrum, skapa så kostnads- och nyttoeffektiva lösningar som möjligt inom ramen för gällande lagstiftning i kombination med ett fackmannamässigt konsultansvar. Våra försäkringar ger trygghet åt privatpersoner och företag.

Vi har sett, hört och löst det mesta. Teckna nu och få upp till 20 % i samlingsrabatt. Konsultansvar, teknisk konsult.

RELATERADE BÖKOR