Bebishandboken

Bebishandboken - Marianne Rydin, Lena Lidbeck | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Marianne Rydin, Lena Lidbeck
DIMENSIONERA
9,94 MB
FILNAMN
Bebishandboken.pdf
ISBN
2371724051004

BESKRIVNING

Jag blir galen av sömnbrist! Kan vi kombinera amning och flaskmatning? När kan man vaccinera mot fästingar? Nu kommer en helt reviderad och uppdaterad version av boken som redan hjälpt över 20 000 barnfamiljer. Med många nya frågor och svar blir Bebishandboken den perfekta guiden under barnets första år.Som förstagångsförälder är det naturligt att känna sig osäker. Allt är så nytt och man har så många frågor. Sakta men säkert växer man in i föräldrarollen men när tvåan eller trean föds är man där igen.BVC-sjuksköterskan och barnmorskan Marianne Rydin och journalisten Lena Lidbeck har samlat föräldrarnas vanligaste frågor kring amning och flaskmatning, sömn, hygien, prickar och hud, skrik, mat, utveckling, stimulans och mycket mer.

Sakta men säkert växer man in i föräldrarollen men när tvåan eller trean föds är man där igen. Bebishandboken de 201 vanligaste frågorna på BVC. av Lena Lidbeck Marianne Rydin (Bok) 2003, Svenska, För vuxna Författaren, frilansjournalist, tar upp och svarar på 201 vanliga frågor som rör barn upp till ca ett år.

Mer att läsa. Lästips för den gravida familjen Innehåll.

RELATERADE BÖKOR