Min bullet journal

Min bullet journal - David Sinden | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
David Sinden
DIMENSIONERA
5,25 MB
FILNAMN
Min bullet journal.pdf
ISBN
9765420213207

BESKRIVNING

Bullet Journaling, det nya organisationssystemet som uppmärksammats överallt från Wall Street Journal till Vogue och Martha Stewart - nu för första gången på svenska!Bli underbart välorganiserad!Planera, förändra och förbättra ditt liv med Min Bullet-Journal: -Uppnå perfekt balans i livet -Ha koll på din att-göra-lista och ditt schema -Nå dina mål och förverkliga dina drömmar -Förbättra din hälsa och dina vanor-Skapa det liv du vill haMin bullet journal är ett kreativt, flexibelt och beroendeframkallande organisationssystem. Det kan vara din att göra-lista, din skissbok, anteckningsbok eller dagbok - men antagligen kommer det att vara allt det ovanstående! Min bullet journal lär dig att göra mer med mindre.Att få ner uppgifter, projekt och mål på papper avlastar hjärnan. Alla till hälften avslutade uppgifter är lösa trådar som hjärnan inte kan koppla bort. Det mest effektiva sättet att försäkra ditt undermedvetna om att allt är under kontroll är att skriva ner dem. När du sedan bockar av dina uppgifter fylls ditt sinne med välbehag, och en känsla av lugn och energi infinner sig.I Min bullet journal hittar du metoderna och det system som hjälper dig att organisera ditt liv på ett enkelt - och underbart! - sätt.DAVID SINDEN är den brittiske designern och illustratören bakom den storsäljande färgläggningsboken The Little Book of Calm Coloring. Min bullet journal [The Little Bullet Book] är hans nya bok, som bygger på »Bullet Journaling«, ett kreativt organisationssystem som uppmärksammats överallt från Wall Street Journal, BBC och New York Magazine, till Vogue, Marie Claire, Lifehack och Martha Stewart - och som nu äntligen nått Sverige.

Jag har en Leuchtturm1917 den officiella Bullet Journal-boken i färg Emerald. Jag använder Faber-Castell PITT artist pen i svart. Bullet Journal - Kom igång! Nu har en vecka gått sedan jag startade mina första stapplande steg i min Bullet Journal, en kombinerad almanacka/dagbok med To-do-listor.

Att få ner uppgifter, projekt och mål på papper avlastar ... Min BuJo - Min bullet journal. ...

RELATERADE BÖKOR