Min bullet journal

Min bullet journal - David Sinden | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
David Sinden
DIMENSIONERA
7,25 MB
FILNAMN
Min bullet journal.pdf
ISBN
3695649177014

BESKRIVNING

Bullet Journaling, det nya organisationssystemet som uppmärksammats överallt från Wall Street Journal till Vogue och Martha Stewart - nu för första gången på svenska!Bli underbart välorganiserad!Planera, förändra och förbättra ditt liv med Min Bullet-Journal: -Uppnå perfekt balans i livet -Ha koll på din att-göra-lista och ditt schema -Nå dina mål och förverkliga dina drömmar -Förbättra din hälsa och dina vanor-Skapa det liv du vill haMin bullet journal är ett kreativt, flexibelt och beroendeframkallande organisationssystem. Det kan vara din att göra-lista, din skissbok, anteckningsbok eller dagbok - men antagligen kommer det att vara allt det ovanstående! Min bullet journal lär dig att göra mer med mindre.Att få ner uppgifter, projekt och mål på papper avlastar hjärnan. Alla till hälften avslutade uppgifter är lösa trådar som hjärnan inte kan koppla bort. Det mest effektiva sättet att försäkra ditt undermedvetna om att allt är under kontroll är att skriva ner dem. När du sedan bockar av dina uppgifter fylls ditt sinne med välbehag, och en känsla av lugn och energi infinner sig.I Min bullet journal hittar du metoderna och det system som hjälper dig att organisera ditt liv på ett enkelt - och underbart! - sätt.DAVID SINDEN är den brittiske designern och illustratören bakom den storsäljande färgläggningsboken The Little Book of Calm Coloring. Min bullet journal [The Little Bullet Book] är hans nya bok, som bygger på »Bullet Journaling«, ett kreativt organisationssystem som uppmärksammats överallt från Wall Street Journal, BBC och New York Magazine, till Vogue, Marie Claire, Lifehack och Martha Stewart - och som nu äntligen nått Sverige.

... She's able to view her month with a mini-cal in the right margin, ...

Så kul men ändå lite svårt att sätta igång. Kikade runt på nätet och, oj vilken prestationsångest det skapade att se alla andras vackert dekorerade sidor. Min bullet journal är ett kreativt, flexibelt och beroendeframkallande organisationssystem.

RELATERADE BÖKOR