Den enkla vägen hitta tillgångarna som gör dig rik

Den enkla vägen hitta tillgångarna som gör dig rik - Marcus Hernhag | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Marcus Hernhag
DIMENSIONERA
12,8 MB
FILNAMN
Den enkla vägen hitta tillgångarna som gör dig rik.pdf
ISBN
7485321245660

BESKRIVNING

Så mycket mer än aktier. Aktier är den klart mest populära tillgången för långsiktigt sparande. Bortsett från det usla bankkontot. Men det finns så mycket mer att välja bland. En portfölj med olika tillgångsslag kan ge dig bättre avkastning till mindre svängningar och lägre risk. Helt enkelt ett tryggare sparande. Det handlar om räntebärande värdepapper som obligationer och räntefonder, reala tillgångar som skog, infrastruktur (telenät, energi mm), fastigheter där din bostad är en del, råvaror som olja, basmetaller, guld och vete. Och mer. Marcus Hernhag, som redan skrivit fem storsäljande aktieböcker, tar nu ett bredare grepp. Han hjälper dig att skapa en portfölj som inte enbart består av aktier utan är kryddad med andra tillgångar. En bra kombination, som kan ge dig ett rikare liv.

Bortsett från det usla bankkontot. Men det finns så mycket mer att välja bland.

Men det finns så mycket mer att välja bland. En portfölj med olika tillgångsslag kan ge dig bättre avkastning till mindre svängningar och lägre risk.

RELATERADE BÖKOR