Rörelserik : 52 utmaningar som får igång hela familjen

Rörelserik : 52 utmaningar som får igång hela familjen - Terese Alvén | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Terese Alvén
DIMENSIONERA
3,96 MB
FILNAMN
Rörelserik : 52 utmaningar som får igång hela familjen.pdf
ISBN
1605661413773

BESKRIVNING

Har du och din familj svårt att hitta tid för rörelse i vardagen?    Rörelserik 52 utmaningar som får igång hela familjen är en praktisk och inspirerande handbok full av olika aktiviteter som du och din familj kan göra tillsammans. Boken hjälper er att hitta nya sätt att aktivera er på och visar att det varken behöver vara komplicerat, dyrt eller tidskrävande att röra på sig. Allt du behöver är en kropp och en vilja att må bra nu och i framtiden. Och kanske framför allt, en vilja att inspirera barn i din närhet till rörelseglädje för att ge dem de bästa förutsättningarna för ett långt och friskt liv.      Varje vecka får ni en ny aktivitet som inspirerar till rörelse, antingen inomhus eller utomhus. Boken innehåller olika svårighetsgrader som kan anpassas efter åldern på barnen, från den minsta till tonåringen.    Terese Alvén var träningsprofilen bakom bloggen sparkibaken.se, som i över 20 år inspirerade människor till ett hälsosamt liv utan pekpinnar, men med mycket rörelseglädje. Det här blev hennes femte och sista bok, utgiven postumt till förmån för Cancerfonden. 

Hedra minnet av Terese genom att dela hennes glädje till rörelse tillsammans med hela familjen - utan pekpinnar eller måsten! Denna hemsida använder sig av cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Informationen i cookies är information som till exempel registrerar när du återvänder till vår webbplats.

Ehrlin Publishing, Jönköping : [2019] 2019 ; DDC klassifikationskod (Dewey Decimal Classification) 649.57; Nu ges hennes femte och sista bok, "Rörelserik: 52 utmaningar som får igång hela familjen", ut postumt. - Terese blev inlagd på sjukhuset tre dagar innan vi skulle börja fotografera ... Den nya boken, som heter Rörelserik - 52 utmaningar som får igång hela familjen är, som hörs på titeln, en bok som vänder sig till familjer som vill komma igång och röra på sig.

RELATERADE BÖKOR