Rörelserik : 52 utmaningar som får igång hela familjen

Rörelserik : 52 utmaningar som får igång hela familjen - Terese Alvén | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Terese Alvén
DIMENSIONERA
6,52 MB
FILNAMN
Rörelserik : 52 utmaningar som får igång hela familjen.pdf
ISBN
9559922157132

BESKRIVNING

Har du och din familj svårt att hitta tid för rörelse i vardagen?    Rörelserik 52 utmaningar som får igång hela familjen är en praktisk och inspirerande handbok full av olika aktiviteter som du och din familj kan göra tillsammans. Boken hjälper er att hitta nya sätt att aktivera er på och visar att det varken behöver vara komplicerat, dyrt eller tidskrävande att röra på sig. Allt du behöver är en kropp och en vilja att må bra nu och i framtiden. Och kanske framför allt, en vilja att inspirera barn i din närhet till rörelseglädje för att ge dem de bästa förutsättningarna för ett långt och friskt liv.      Varje vecka får ni en ny aktivitet som inspirerar till rörelse, antingen inomhus eller utomhus. Boken innehåller olika svårighetsgrader som kan anpassas efter åldern på barnen, från den minsta till tonåringen.    Terese Alvén var träningsprofilen bakom bloggen sparkibaken.se, som i över 20 år inspirerade människor till ett hälsosamt liv utan pekpinnar, men med mycket rörelseglädje. Det här blev hennes femte och sista bok, utgiven postumt till förmån för Cancerfonden. 

Hedra minnet av Terese genom att dela hennes glädje till rörelse tillsammans med hela familjen - utan pekpinnar eller måsten! Rörelserik : 52 utmaningar som får igång hela familjen av Alvén, Terese: Har du och din familj svårt att hitta tid för rörelse i vardagen? Rörelserik 52 utmaningar som får igång hela familjen är en praktisk och inspirerande handbok full av olika aktiviteter som du och din familj kan göra tillsammans. Boken hjälper er att hitta nya sätt att aktivera er på och visar att det varken ... Rörelserik : 52 utmaningar som får igång hela familjen.

Enkel sökning; Utökad sökning; Aktuellt. Nyheter Har du och din familj svårt att hitta tid för rörelse i vardagen? Rörelserik 52 utmaningar som får igång hela familjen är en praktisk och inspirerande handbok full av olika aktiviteter som du och din familj kan göra tillsammans. Den nya boken, som heter Rörelserik - 52 utmaningar som får igång hela familjen är, som hörs på titeln, en bok som vänder sig till familjer som vill komma igång och röra på sig.

RELATERADE BÖKOR