Draken med de röda ögonen

Draken med de röda ögonen - Astrid Lindgren | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Astrid Lindgren
DIMENSIONERA
9,82 MB
FILNAMN
Draken med de röda ögonen.pdf
ISBN
2340604891877

BESKRIVNING

Det här är historien om den lilla gröna draken som föddes en dag av suggan i svinstian. Och om hur barnen i gården matade den lilla draken med ljusstumpar, snören och korkar, och kelade med honom så att han blev riktigt tam. Ända tills den kväll då han blev utsläppt i hagen tillsammans med smågrisarna. Då kom han fram och tog farväl och flög sedan iväg mot den eldröda solen.Astrid Lindgrens berättelse, så fylld med känslor, och Ilon Wiklands både roliga och vackra bilder ger berättelsen en säregen magi.

"Jag minns min drake. Jag glömmer aldrig den där morgonen i april, då jag såg honom första gången." Den rundnätta suggan föder tio smågrisar och en Drake med röda ögon. Draken med de röda ögonen.

Och om hur barnen i gården matade den lilla draken med ljusstumpar, snören och korkar, och kelade med honom så att han blev riktigt tam. Draken med de röda ögonen. av Astrid Lindgren Ilon Wikland (Bok) Svenska, För barn och unga Ämne: Bilderböcker, Husdjur, Drakar, Upphov: Astrid Lindgren och Ilon Wikland: Format: Bok: Kategori: För barn och unga; ISBN: 978-91-29-70147-0, 91-29-70147-3 : Klassifikation: Hcf(yb) Draken Med De Röda ögonen St Karins svenska skola.

RELATERADE BÖKOR