Draken med de röda ögonen

Draken med de röda ögonen - Astrid Lindgren | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Astrid Lindgren
DIMENSIONERA
7,64 MB
FILNAMN
Draken med de röda ögonen.pdf
ISBN
6376590066983

BESKRIVNING

Det här är historien om den lilla gröna draken som föddes en dag av suggan i svinstian. Och om hur barnen i gården matade den lilla draken med ljusstumpar, snören och korkar, och kelade med honom så att han blev riktigt tam. Ända tills den kväll då han blev utsläppt i hagen tillsammans med smågrisarna. Då kom han fram och tog farväl och flög sedan iväg mot den eldröda solen.Astrid Lindgrens berättelse, så fylld med känslor, och Ilon Wiklands både roliga och vackra bilder ger berättelsen en säregen magi.

Draken med de röda ögonen Av Astrid Lindgren. Bok-presentation: Draken med de röda ögonen Författar-presentation: Astrid Lindgren: Inbunden.

Spara 20,00 kr Medlemspris . 59,00 kr Frakt per order 69,00 kr .

RELATERADE BÖKOR