Vems spår?

Vems spår? - Sarah Watson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sarah Watson
DIMENSIONERA
5,5 MB
FILNAMN
Vems spår?.pdf
ISBN
1264990209016

BESKRIVNING

 En dag när du är ute i skogen och gårstannar du till - vad är det där för sorts spår..?En räv, en älg, en lokatt eller rentav en björn, vem är det som precis varit här? Med fantastiska illustrationer av Emma Jansson och text av Sarah Watson får du lära känna spåren från några av våra nordiska djur. Följ med på en upptäcktsfärd i den sagolika skogen och lär dig känna igen vem som nyss gått före dig på stigen. Sarah Watson debuterar som textförfattare med denna rimsaga. Emma Jansson är illustratör som hämtar inspiration från den småländska skogen.

Nu finns produkten i kundvagnen. Till kassan 1.

129 kr. För små spårjägare "En dag när du är ute i skogen och går stannar du till - vad är det där för sorts spår? En räv, en älg, en lokatt eller rentav en björn, vem är det som precis varit här?" Skogen är full av ... Vems spår.

RELATERADE BÖKOR