Vory : den ryska supermaffian

Vory : den ryska supermaffian - Mark Galeotti | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mark Galeotti
DIMENSIONERA
7,14 MB
FILNAMN
Vory : den ryska supermaffian.pdf
ISBN
7885234828759

BESKRIVNING

Den ryska maffian – vory v zakone – uppstod i början av 1900-talet, mestadels i arbets- och straffångeläger, där dess unika kultur utvecklades. Medlemmarna kunde kännas igen på sina symbolbärande tatueringar, och höll sig till en strikt uppförandekodex som förbjöd allt samarbete med staten och rättsväsendet. Flera år av fältstudier ligger till grund för denna inträngande studie av den ryska maffians utveckling – från dess begynnelse fram till dagens ryska samhälle och vidare ut i världen.

| Adlibris Vory den ryska supermaffian. av Mark Galeotti Manne Svensson (Bok) 2019, Svenska, För vuxna Ämne: Organiserad brottslighet, Maffia, ...

Medlemmarna kunde Drottninggatans Bok & Bild - Vory : den ryska supermaffian Pris: 69 kr. ljudbok, 2019.

RELATERADE BÖKOR