Minnen av framtiden

Minnen av framtiden - Siri Hustvedt | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Siri Hustvedt
DIMENSIONERA
9,35 MB
FILNAMN
Minnen av framtiden.pdf
ISBN
7693822750715

BESKRIVNING

Hon är en åldrande författare som tänker tillbaka på den tid då hon anlände till New York. Året var 1978. Hon kom från landet, Minnesota, hade inga pengar - men önskade inget hellre än att få uppleva den stora stadens magi, litteraturen, konstnärerna, festerna. I stället blev hon snart fixerad vid sin granne Lucy Brite: Vem är denna märkliga kvinna? Är hon galen? Pratar hon med sig själv?Nu, 40 år senare i samma stad, hittar hon en gammal anteckningsbok från tiden med Lucy Brite, tillsammans med en aldrig avslutad roman. Det blir en resa tillbaka till det förflutna, som ändå på ett märkligt sätt tycks ha en hel del med hennes nuvarande liv att göra.I Minnen av framtiden har Siri Hustvedt ännu en gång fångat minnets otillräcklighet, patriarkatets våld, förnimmelsens katt-och-råtta-lek och den flytande gränsen mellan vansinne och rationalitet. Det här är en av världens just nu mest uppskattade författare på sitt allra bästa humör."Hustvedt skriver så tveklöst feministiskt och hennes stora beläsenhet i de mestspridda ämnen som psykoanalys, neurologi, konst och filosofi gör hennes skrivande så fördomsfritt och rörligt" Göteborgs-Posten"Minnen av framtiden är underhållande läsning, full av nostalgiska referenser till vad som rörde sig i den intellektuella och konstnärliga världen i slutet av 1970-talet" Sydsvenskan

Det är texten över porten till helvetet, enligt en medeltida författare. Den som går in i konsthallen i Sandvikens Kulturcentrum i dag, hamnar i de övergivna resterna av vår civilisation. Säkra framtiden för era minnen Skanning av fysiska foton till digitala bilder i tre enkla steg.

Det blir också en introduktion till baronessan Elsa von Freytag-Loringhovens konstnärskap, som i anden och på ett väldigt konkret sätt blir en talisman för huvudpersonen. I "Minnen av framtiden" är det dock den unga "Minnesota" - smeknamnet hennes bekantskaper i staden ger henne - som lyser klarast, det finns ett så starkt sug i detta porträtt av ... Hjärnan är rastlös till sin natur. Den vill hela tiden räkna ut vad som ska hända i framtiden.

RELATERADE BÖKOR