Skolkompassen : ett pedagogiskt kartläggningsmaterial för dig som möter elever som har svårt att navigera i skolan

Skolkompassen : ett pedagogiskt kartläggningsmaterial för dig som möter elever som har svårt att navigera i skolan - Lena W. Henrikson, Anna Sjölund | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lena W. Henrikson, Anna Sjölund
DIMENSIONERA
6,33 MB
FILNAMN
Skolkompassen : ett pedagogiskt kartläggningsmaterial för dig som möter elever som har svårt att navigera i skolan.pdf
ISBN
2420523515523

BESKRIVNING

Skolkompassen är ett pedagogiskt kartläggningsmaterial för dig som möter elever som har svårt att navigera i skolan.I varje klass finns elever med ojämna förmågor. Den pedagogiska utredningen ska ligga till grund för att vi ska kunna kompensera för detta. En kartläggning gör att vi förstår de bakomliggande orsakerna till svårigheterna hos elever med ojämna förmågor, och utifrån den kan vi kravanpassa olika situationer, kompensera för de färdighetsbrister eleven har och hjälpa eleven att träna och utvecklas. I boken Skolkompassen finns alla de verktyg som behövs för att göra en pedagogisk utredning beskrivna som ett sjökort som ska stödja och lotsa den enskilda eleven.Skolkompassen kan användas från grundskola till högre studier och vänder sig till lärare och övriga yrkesgrupper inom skolans värld som möter elever med ojämna förmågor. Om författarna Anna Sjölund är beteendevetare och handledare med grundläggande psykoterapiutbildning i kognitiv beteendeterapi. Lena W Henrikson är informatör och redaktör och har arbetat med barn, ungdomar och vuxna med ojämna förmågor i olika verksamheter.

En kartläggning gör att vi förstår de bakomliggande orsakerna till svårigheterna hos elever med ojämna förmågor, och ... Skolkompassen ett pedagogiskt kartläggningsmaterial för dig som möter elever som har svårt att navigera i skolan. av Anna Sjölund Lena W.

Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Skolkompassen är ett pedagogiskt kartläggningsmaterial för dig som möter elever som har svårt att navigera i skolan. En kartläggning gör att vi förstår de bakomliggande orsakerna till svårigheterna hos elever med ojämna förmågor, och utifrån den kan vi kravanpassa olika situationer, kompensera för de färdighetsbrister eleven har och hjälpa eleven att träna och utvecklas. Skolkompassen är ett pedagogiskt kartläggningsmaterial för dig som möter elever som har svårt att navigera i skolan.

RELATERADE BÖKOR