Ett liv med sleeve : om kost, fysisk aktivitet och livsstilsförändring inför och efter en sleeve gastrectomy

Ett liv med sleeve : om kost, fysisk aktivitet och livsstilsförändring inför och efter en sleeve gastrectomy - Therese Goding | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Therese Goding
DIMENSIONERA
12,79 MB
FILNAMN
Ett liv med sleeve : om kost, fysisk aktivitet och livsstilsförändring inför och efter en sleeve gastrectomy.pdf
ISBN
7803970260167

BESKRIVNING

Ett liv med sleeve är den första svenska hand boken för dig som har gjort eller går i tankar om att göra en sleeve gastrectomy. Innehållet är uppdelat i fyra sektioner som tillsammans ger dig de verktyg du behöver för att uppnå en hälsosam livsstil. Boken varvar råd kring kost och fysisk aktivitet med lättlagade, näringsrika recept. Med följer också ett effektivt träningsprogram där kroppen är det enda redskapet. I denna andra upplaga av boken har receptdelen utökats och rekommendationerna uppdaterats med de nya Nordiska riktlinjera för kosttillskott efter en överviktsoperation. Bokens ambition är att inspirera till sunda, lång siktiga vanor och att finnas som vägledning, oavsett var du befi nner dig på din »sleeve- resa«. Innehållet baseras på vetenskapliga studier samt på Therese Godings personliga erfarenheter från flera års arbete som dietist på en klinik i Stockholm, där operationsmetoden sleeve gastrectomy har utförts sedan 2007. Ett liv med sleeve är också en utmärkt översikt för dietister och annan vårdpersonal med intresse för området.

Publicerad: Lerum : Visto, 2015 Tillverkad: Lettland Svenska 178 s. Bok Ett liv med sleeve är den första svenska hand boken för dig som har gjort eller går i tankar om att göra en sleeve gastrectomy.

Boken varvar råd kring kost och fysisk aktivite... Ett liv med sleeve : om kost, fysisk aktivitet och livsstilsförändring inför och efter en sleeve gastrectomy Therese Goding Häftad. 269.

RELATERADE BÖKOR