Ett liv med sleeve : om kost, fysisk aktivitet och livsstilsförändring inför och efter en sleeve gastrectomy

Ett liv med sleeve : om kost, fysisk aktivitet och livsstilsförändring inför och efter en sleeve gastrectomy - Therese Goding | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Therese Goding
DIMENSIONERA
12,6 MB
FILNAMN
Ett liv med sleeve : om kost, fysisk aktivitet och livsstilsförändring inför och efter en sleeve gastrectomy.pdf
ISBN
4173838856279

BESKRIVNING

Ett liv med sleeve är den första svenska hand boken för dig som har gjort eller går i tankar om att göra en sleeve gastrectomy. Innehållet är uppdelat i fyra sektioner som tillsammans ger dig de verktyg du behöver för att uppnå en hälsosam livsstil. Boken varvar råd kring kost och fysisk aktivitet med lättlagade, näringsrika recept. Med följer också ett effektivt träningsprogram där kroppen är det enda redskapet. I denna andra upplaga av boken har receptdelen utökats och rekommendationerna uppdaterats med de nya Nordiska riktlinjera för kosttillskott efter en överviktsoperation. Bokens ambition är att inspirera till sunda, lång siktiga vanor och att finnas som vägledning, oavsett var du befi nner dig på din »sleeve- resa«. Innehållet baseras på vetenskapliga studier samt på Therese Godings personliga erfarenheter från flera års arbete som dietist på en klinik i Stockholm, där operationsmetoden sleeve gastrectomy har utförts sedan 2007. Ett liv med sleeve är också en utmärkt översikt för dietister och annan vårdpersonal med intresse för området.

Att mäta ... Fysisk aktivitet och folkhälsa vänder sig framförallt till lärare och studenter inom högre utbildning och yrkesgrupper som har folkhälsofrågor på sitt bord, ... Ett liv med sleeve är den första svenska handboken för dig som har gjort eller går i tankar om att göra en sleeve gastrectomy.

Ett ohyggligt avslöjande ... Nu är andra upplagan av "Ett liv med sleeve här", skriven av Capio CFTK:s dietist Therese Goding 🎈 Boken innehåller råd kring kost och fysisk aktivitet och varvas med recept anpassade efter en överviktsoperation. Med följer också ett träningsprogram och andra verktyg som hjälper dig att lättare uppnå en hälsosam livsstil, både efter en sleeve gastrectomy och gastric bypass. Nylon Sleeves Tattoo Pinuppa på REA! AlltidREA är Sveriges största REA-sajt och idag har vi 2 936 790 rabatterade produkter.

RELATERADE BÖKOR