Karaokekapitalism : management för människan

Karaokekapitalism : management för människan - Jonas Ridderstråle, Kjell A. Nordström | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jonas Ridderstråle, Kjell A. Nordström
DIMENSIONERA
9,39 MB
FILNAMN
Karaokekapitalism : management för människan.pdf
ISBN
9500012888812

BESKRIVNING

I den efterlängtade uppföljaren till den internationella storsäljaren Funky Business, presenterar Jonas Ridderstråle och Kjell A Nordström ett nytt manifest för framgång i karaokekapitalismens värld. Karaokeekonomin domineras av individer med ändlösa val. För företaget är problemet att karaokeklubben också är hemvist för institutionaliserad imitation. Det finns kopiatörer överallt. Endast fantasi och innovation ger samhällen, organisationer och individer en plats mitt på scenen. Karaokekapitalism är en uppmaning att ta till vapen. Kjell och Jonas är rättmätiga rebeller. Med en okonventionell kombination av akademisk skärpa, kraftfull logik och ett funky fritänkande skriver de än en gång om reglerna för evolutionärerna. Det handlar om ett intensivt träningspass för intellektet. Free your mind! Boken lär oss hur vi framgångsrikt kan konkurrera med kompetenser, skapa en kapitalism med karaktär och hur vi kan få ett bra liv samtidigt som vi försörjer oss själva. Det är obligatorisk läsning för alla som vill vara en första klassens version av sig själva i stället för en andra klassens version av någon annan.

Vi får ledare och organisationer att våga mer. Om du vill jobba med oss - som uppdragsgivare eller medarbetare - då har du hamnat rätt. Charpentiers och Doudnas idé visade sig genomförbar, CRISPR-Cas9 har anpassats för att fungera i allt fler organismer - så småningom även människa.

| Adlibris Karaoke Kapitalism - Management för människan. Dela Publicerat tisdag 2 mars 2004 kl 09.12 ...

RELATERADE BÖKOR