Vory : den ryska supermaffian

Vory : den ryska supermaffian - Mark Galeotti | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mark Galeotti
DIMENSIONERA
7,54 MB
FILNAMN
Vory : den ryska supermaffian.pdf
ISBN
6606352960290

BESKRIVNING

Den ryska maffian – vory v zakone – uppstod i början av 1900-talet, mestadels i arbets- och straffångeläger, där dess unika kultur utvecklades. Medlemmarna kunde kännas igen på sina symbolbärande tatueringar, och höll sig till en strikt uppförandekodex som förbjöd allt samarbete med staten och rättsväsendet. Flera år av fältstudier ligger till grund för denna inträngande studie av den ryska maffians utveckling – från dess begynnelse fram till dagens ryska samhälle och vidare ut i världen.

Jag förstår Vory : den ryska supermaffian. Sök bland våra böcker och författare.

Medlemmarna kunde kännas igen på sina symbolbärande tatueringar, och höll sig till en strikt uppförandekodex som förbjöd allt samarbete med staten och rättsväsendet. Vory : den ryska supermaffian - inbunden, Svenska, 2019. Författare: Mark Galeotti.

RELATERADE BÖKOR