Sidenvägarna : en ny världshistoria

Sidenvägarna : en ny världshistoria - Peter Frankopan | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Peter Frankopan
DIMENSIONERA
5,14 MB
FILNAMN
Sidenvägarna : en ny världshistoria.pdf
ISBN
2325537063590

BESKRIVNING

När västvärldens inflytande minskar och Asien åter kommer att utgöra världens centrum, sker det längs samma vägar som för tusen år sedan. Det var i öst den mänskliga civilisationen tog sin början. Det var där världens stora religioner föddes och fick fäste, varor utväxlades, språk och idéer började spridas. Det var där imperier byggdes upp och gick under.Peter Frankopan har skrivit en viktig berättelse om de krafter som format den globala ekonomin och den politiska renässansen i öst. Sidenvägarna är en bok som omprövar hela vår världshistoria, en oavbrutet läsvärd skildring av världens verkliga centrum.

Nu ska kineser öppna en ny transportled mellan Kina och Europa som de kallar Sidenvägen. Peter Frankopan har skrivit en viktig berättelse om de krafter som format den globala ekonomin och den politiska renässansen i öst. Sidenvägarna är en bok som omprövar hela vår världshistoria, en oavbrutet läsvärd skildring av världens verkliga centrum. Sidenvägarna: En ny världshistoria (E-bok, 2017) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 3 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu! Sidenvägarna : En ny världshistoria.

När västvärldens inflytande minskar och Asien åter kommer att utgöra världens centrum, sker det längs samma vägar som för tusen år sedan. Alvesta Bokhandel använder cookies för den bästa användarupplevelsen för hemsidan. Ok När västvärldens inflytande minskar och Asien åter kommer att utgöra världens centrum, sker det längs samma vägar som för tusen år sedan.

RELATERADE BÖKOR