Sidenvägarna : en ny världshistoria

Sidenvägarna : en ny världshistoria - Peter Frankopan | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Peter Frankopan
DIMENSIONERA
5,25 MB
FILNAMN
Sidenvägarna : en ny världshistoria.pdf
ISBN
2555431136446

BESKRIVNING

När västvärldens inflytande minskar och Asien åter kommer att utgöra världens centrum, sker det längs samma vägar som för tusen år sedan. Det var i öst den mänskliga civilisationen tog sin början. Det var där världens stora religioner föddes och fick fäste, varor utväxlades, språk och idéer började spridas. Det var där imperier byggdes upp och gick under.Peter Frankopan har skrivit en viktig berättelse om de krafter som format den globala ekonomin och den politiska renässansen i öst. Sidenvägarna är en bok som omprövar hela vår världshistoria, en oavbrutet läsvärd skildring av världens verkliga centrum.

En världshistoria [180129] De flesta har sina speciella drömresor och Sidenvägarna tillhör de mest mytomspunna resemålen. ...

Det var där världens ... LIBRIS titelinformation: Sidenvägarna : en ny världshistoria / Peter Frankopan ; översättning: Peter Handberg. LIBRIS titelinformation: Sidenvägarna. [Elektronisk resurs] : en ny världshistoria.

RELATERADE BÖKOR