Ormen i Essex

Ormen i Essex - Sarah Perry | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sarah Perry
DIMENSIONERA
4,13 MB
FILNAMN
Ormen i Essex.pdf
ISBN
7292161866249

BESKRIVNING

En uppslukande roman som jämförts med Charles Dickens, Bram Stoker och Hilary Mantel och tagit Storbritannien med storm.London 1893. Cora Seaborne är fortfarande ung men har just blivit änka, och nu förväntar sig omgivningen att hon ska snöra åt korsetten, klä sig i svart och dra sig tillbaka med en knähund i famnen. Men äktenskapet var inte särskilt lyckligt, och rollen som viktoriansk societetsfru passade aldrig den egensinniga och frihetstörstande Cora.Hon bestämmer sig för att lämna storstaden för landsbygden i Essex, tillsammans med sin socialistiskt orienterade väninna Martha och sin mycket speciella son Francis. De hamnar i den lilla staden Colchester, där rykten om ett mystiskt odjur har skapat masshysteri hos lokalbefolkningen.Coras teori är att det rör sig om en oupptäckt art som hon är fast besluten att hitta och klassificera. Hon finner en oväntad vän och intellektuell jämlike i traktens präst William Ransome. Tillsammans söker de svaret på gåtan, samtidigt som Will och Cora oundvikligen dras till varandra.Etta på Sunday Times bästsäljarlista, belönad med det brittiska bokhandelspriset Waterstones Book of the Year och British Book Awards Overall Book of the Year och nominerad till en lång rad priser, däribland Costa Book Award och Baileys Women's Prize for Fiction.

Den är skriven av engelskan Sarah Perry utifrån en 1600-talspamflett som varnar för ett monster, Essexormen, som ... Ormen i Essex Sarah Perry (Pocket) Tipsa en vän 59 kr Antal. Lägg i varukorgen.

Nilsson ... Sarah Perry drabbades av en besvärlig strumasjukdom i samband med att hon skrev "Ormen i Essex" - och tvingades senare operera ryggen efter ett diskbråck. "När jag skrev 'Ormen i Essex' var jag 34 och var väldigt pigg och glad och ung och hade aldrig varit sjuk eller haft ont.

RELATERADE BÖKOR