Coacha andra : konsten att få andra att prestera

Coacha andra : konsten att få andra att prestera - Kenth Åkerman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kenth Åkerman
DIMENSIONERA
12,51 MB
FILNAMN
Coacha andra : konsten att få andra att prestera.pdf
ISBN
4715615109948

BESKRIVNING

Konsten att få andra att prestera. 11 tips för att coacha andra. Inspiration, insikt och verktyg i fickformat.Coachning är en trend. Att vara coach är ett yrke. Coachning inom idrotten har funnits länge och med framgång. Inom näringslivet är det ganska nytt. Coachande ledarskap och coachande förhållningssätt är några av begreppen. Egentligen handlar coachning om självklarheter som att vara närvarande och lyssna, ställa frågor, återkoppla och ge uppgifter. Allt för att få medarbetaren att prestera bättre genom ökad motivation, ansvarstagande och kvalitet. Coachning är ett kraftfullt verktyg, då det arbetas med på rätt sätt. Och man behöver inte vara chef för att coacha någon annan. Det är tillåtet att t o m coacha sin ledare, för var får annars denne person sitt stöd, sin belöning och sin uppmuntran ifrån?Lagandan kommer då ledaren är en av medarbetarna och inte bara kommer när ”matchen är över”. Som ledare och coach lever man med medarbetarna. Du är i samma lag.Coachning utan görande är ingen fullständig coachning. Vad kommer du att göra annorlunda efter att du har tagit del av häftets innehåll? 10 TIPS är en serie häften i fickformat som vill inspirera dig och få dig att reflektera. För att utveckla dig själv, din service, ditt ledarskap och den verksamhet du företräder.Kenth Åkerman är talare, ledarskapsexpert och mental coach.

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

1 av 1 exemplar finns att låna, Finns inne Bibliotek Lånetiden går ut Avdelning Placering Uppställd på ; Ja (1 av 1) ... Scopri Coacha andra : konsten att få andra att prestera di Kenth Åkerman: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon. Hitta bästa priser på Konsten att få andra att prestera. Praktisk handbok i coachande ledarskap av Åkerman som e-bok (epub, pdf) eller ladda ner e-böcker gratis från biblioteket och läsa på din e-bokläsare eller ipad. En praktisk handbok i coachande ledarskap - hur du får andra att prestera bättre.

RELATERADE BÖKOR