Tintins äventyr. Den mystiska stjärnan

Tintins äventyr. Den mystiska stjärnan - Hergé | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hergé
DIMENSIONERA
6,69 MB
FILNAMN
Tintins äventyr. Den mystiska stjärnan.pdf
ISBN
2767557350467

BESKRIVNING

En meteorit kraschar i havet nära Nordpolen och Tintin, Milou och kapten Haddock deltar i en vetenskaplig expedition för att studera himlakroppen. Det finns dock mindre nogräknade personer som också är intresserade, och det blir en spännande klappjakt om vem som hinner fram först. Den mystiska stjärnan är det tionde albumet om Tintin och det första äventyret som tecknades på 62 sidor och färglades direkt. Andra världskriget rasade för fullt då historien kom till, och de första sidorna i albumet kan man se som en omskriven skildring av kriget. Tintins äventyr skapades av den belgiske serietecknaren Hergé (pseudonym för Georges Remi), som levde 1907-1983. Allt som allt blev det 23 äventyr som tog Tintin och hans vänner över hela jordklotet och ända till månen.

Prova Storytel ... Tintins äventyr skapades av den belgiske serietecknaren Hergé (pseudonym för Georges Remi), som levde 1907-1983.

Internationella köpare accepteras. Skick Begagnat ... Tintins äventyrsklubb Nordisk bok.

RELATERADE BÖKOR