Tintins äventyr. Den mystiska stjärnan

Tintins äventyr. Den mystiska stjärnan - Hergé | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hergé
DIMENSIONERA
10,73 MB
FILNAMN
Tintins äventyr. Den mystiska stjärnan.pdf
ISBN
2093971913662

BESKRIVNING

En meteorit kraschar i havet nära Nordpolen och Tintin, Milou och kapten Haddock deltar i en vetenskaplig expedition för att studera himlakroppen. Det finns dock mindre nogräknade personer som också är intresserade, och det blir en spännande klappjakt om vem som hinner fram först. Den mystiska stjärnan är det tionde albumet om Tintin och det första äventyret som tecknades på 62 sidor och färglades direkt. Andra världskriget rasade för fullt då historien kom till, och de första sidorna i albumet kan man se som en omskriven skildring av kriget. Tintins äventyr skapades av den belgiske serietecknaren Hergé (pseudonym för Georges Remi), som levde 1907-1983. Allt som allt blev det 23 äventyr som tog Tintin och hans vänner över hela jordklotet och ända till månen.

Hjälten, Tintin, är en ung och orädd resande reporter som ständigt råkar ut för halsbrytande äventyr, ofta åtföljd av sin trogna ... Den mystiska stjärnan. Prova Storytel ...

Internationella köpare accepteras. Skick Begagnat ... Tintins äventyrsklubb Nordisk bok.

RELATERADE BÖKOR