Vargarnas tid

Vargarnas tid - Elisabet Nemert | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elisabet Nemert
DIMENSIONERA
7,44 MB
FILNAMN
Vargarnas tid.pdf
ISBN
9149388485458

BESKRIVNING

VÄRLDEN BRINNER och ondskan breder ut sig överallt. Även i Sverige, där världens första rasbiologiska institut har grundats för att skydda den rena svenska rasen. Landets gränser är stängt för judar och i Tyskland sprider nazismen sitt gift över världen.Men vid sidan av ondskan går kärleken. I sökandet efter tre försvunna finska krigsbarn träffas Magdalena och Carl-Magnus. De kommer från skilda världar men förenas i sin kamp mot mörkrets makter. Det blir ett livsavgörande möte som kommer att förändra deras och andras liv för all framtid.Vargarnas tid handlar om mod i krigets skugga. Mod att stå upp för det man innerst inne tror på och modet att våga vägra lyda order.Elisabet Nemert har skrivit en läsvärd roman om beredskapsåren, med fina tidsbilder och dramatik både i det lilla och det stora.NORRKÖPINGS TIDNINGAREn bok som andas positivism och hävdar människan rätt och skyldighet att stå upp för tron på demokratiska värden. Och att kärlek kan övervinna allt, även ondska.DAST Magazine

Mod att stå upp för det man innerst inne tror på, mod att stå upp för de svaga och värnlösa, mod att försvara rätten till frihet, både till kropp och till själ och modet att våga vägra lyda order. Vargarnas tid utspelar sig i andra världskrigets skugga. Världen brinner och ondskan breder ut sig allt mer - även i Sverige.

I sökandet efter tre försvunna finska krigsbarn träffas Magdalena och Carl-Magnus. Det blir ett livsavgörande möte som kommer att göra skillnad för många. Fakta om vargen Varg, euroasiatisk varg (Canis lupus lupus).

RELATERADE BÖKOR