Känn igen 25 träd och buskar

Känn igen 25 träd och buskar - Björn Bergenholtz | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Björn Bergenholtz
DIMENSIONERA
9,49 MB
FILNAMN
Känn igen 25 träd och buskar.pdf
ISBN
4749453105665

BESKRIVNING

Att känna igen hela träd och buskar är svårt. Men om man tittar närmare på de små detaljerna är det mycket lättare. I den här boken visar och berättar Björn Bergenholtz hur man enkelt känner igen blad, barr, nötter, frukter eller kottar på 25 olika träd och buskar.I korta texter och med tydliga bilder förklarar han vad som gör en asp till en asp och inte en ask. Eller hur man ser skillnad på rönnlöv och lönnlöv. Självklart finns granen och tallen med, liksom björken och eken. Och boken! Här finns massor av handfasta tips och råd för att kunna skilja dem åt. Visste du att det finns lövträd som har kottar? Eller att eken kan bli runt tusen år gammal? Men hur tjock kan den bli? Och vilket träd kan bli högst?

Artnr ... Att känna igen hela träd och buskar är svårt. Men om man tittar närmare på de små detaljerna är det mycket lättare.

Handdesinfektion DAX Clinical 500ml. Artnr 215962.

RELATERADE BÖKOR