Friluftsliv kring Uppsala

Friluftsliv kring Uppsala Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
12,52 MB
FILNAMN
Friluftsliv kring Uppsala.pdf
ISBN
8590737394994

BESKRIVNING

Friluftsliv kring Uppsala tar ett samlat grepp om friluftslivet runt Uppsala och visar vägen till er än 100 olika turer och aktiviteter för alla årstider. Här hittar du den bästa vandringen och de vackraste paddelturerna. Du blir guidad till skridskoisar, klätterklippor, längdskidspår och stigcykling. Har du förresten besökt någon av grottorna utanför stan?Friluftsliv kring Uppsala är skriven av hängivna friluftsmänniskor som kan sina områden och frikostigt delar med sig av sina favoriter. Boken vänder sig både till dig som bor i Uppsala sedan länge och till dig som är ny i stan och snabbt vill få koll på alla sköna äventyr som ligger och väntar.

Jag förstår Den här boken ger dig över 50 förslag på kortare och längre vandringar som du kan nå över dagen från centrala Uppsala. Boken går att beställa nu men börjar levereras i slutet av maj. Uppsala (uttal ()) (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län.Den är Sveriges fjärde största tätort med en befolkning på 164 535 invånare (2019), medan hela kommunen har cirka 232 000 invånare (2020) [6]..

Du blir guidad till skridskoisar, klätterklippor, längdskidspår och stigcykling. Friluftsliv kring Uppsala Also available in English. Detta är en introduktion till platser med goda möjligheter för friluftsaktiviteter omkring Uppsala.

RELATERADE BÖKOR