Svensk politisk historia - Strid och samverkan under tvåhundra år

Svensk politisk historia - Strid och samverkan under tvåhundra år - Tommy Möller | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tommy Möller
DIMENSIONERA
11,9 MB
FILNAMN
Svensk politisk historia - Strid och samverkan under tvåhundra år.pdf
ISBN
2319405348701

BESKRIVNING

Svensk politisk historia handlar om utvecklingen inom svensk politik under två sekler – om maktkamp, reformer, politisk kultur och framväxten av ett partiväsende och de utmaningar detta ställts inför i takt med att samhället förändrats.Med avstamp i 1809 års regeringsform får vi följa utvecklingen från det kungliga ”allenarådandets tid” till den utdragna och dramatiska regeringsbildningen efter 2018 års val. Viktiga politiska händelser och förlopp blir föremål för ingående analys, exempelvis representationsreformen, unionskrisen, parlamentarismens genom­brott och den allmänna rösträttens genomförande, framväxten av välfärdsstaten, de ekonomiska kriserna och den successiva omläggningen av den ekonomiska politiken samt Sveriges väg in i EU. Denna fjärde upplaga är reviderad och aktualiserad.Boken vänder sig i första hand till studenter i statsvetenskap och historia, men även till den politiskt intresserade som vill lära sig mer om svensk politik.

Svensk politisk historia : strid och samverkan under tvåhundra år 3. uppl.

Boken Svensk politisk historia handlar om utvecklingen inom svensk politik under två sekler - om maktkamp, reformer, politisk kultur och framväxten av ett partiväsende och de utmaningar detta ställts inför i takt med att samhället förändrats.. Med avstamp i 1809 års regeringsform får vi följa utvecklingen från det kungliga ... strid och samverkan under tvåhundra år av Tommy Möller ( Bok ) 2015, Svenska, För vuxna Ämne: 1800-talet, Historia, Nya tiden, Sverige, 1900-talet, 1905-, 2019, Häftad.

RELATERADE BÖKOR