Gruppen

Gruppen - Mary McCarthy, Sara Danius | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mary McCarthy, Sara Danius
DIMENSIONERA
8,89 MB
FILNAMN
Gruppen.pdf
ISBN
4352829279814

BESKRIVNING

1963 ansågs den chockerande frispråkig och såldes i miljonupplagor. Idag räknas Mary McCarthys klassiker Gruppen, om åtta nyexaminerade studiekamrater som möter ett hårdare liv i 1930-talets New York, som en milstolpe i den moderna litteraturen. En skamlöst underhållande och bitsk kollektivroman om det moderna livets villkor, konstant relevant.”Att kalla Gruppen för urkällan i traditionen att skildra unga urbana kvinnors strävan inom områden som sex, relationer och karriär är ingen överdrift.” Kristofer Ahlström DN”Uppslukande, rolig, plågsam – jag betraktar den som ett mästerverk.” Hilary Mantel

I koncernen ingår ICA Sverige och Rimi Baltic som i huvudsak driver dagligvaruhandel, ICA Fastigheter som äger och förvaltar fastigheter, ICA Banken som erbjuder finansiella tjänster och Apotek Hjärtat som driver apoteksverksamhet. Grupp F12 är namnet på vår restaurangkoncern. I dagsläget driver vi nio restauranger varav sju i Stockholm och två i Malmö.

Med det stora företagets resurser och det lilla företagets engagemang är vår bredd också vår styrka. Vi är en naturlig samarbetspartner med stark lokal förankring. ICA Gruppen AB är ett ledande detaljhandelsföretag med fokus på mat och hälsa.

RELATERADE BÖKOR