I själ & hjärta

I själ & hjärta - Åsa Sandell | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Åsa Sandell
DIMENSIONERA
7,87 MB
FILNAMN
I själ & hjärta.pdf
ISBN
6081215867327

BESKRIVNING

Få sporter rör upp så mycket känslor som boxning. Och få sporter är så mytomspunna.  I essäsamlingen I själ & hjärta undersöker den före detta proffsboxaren Åsa Sandell vad det är som är så lockande med boxning. Vad är boxningens själ? Och vad är boxningen hjärta. Räddar boxningen liv? Tar den liv? Varför finns det så många filmer om boxning? Varför har Joyce Carol Oates skrivit en hel bok om sporten? Och varför har Dylan skrivit så många låtar om den? Även för en person som aldrig närmat sig en ring, blir boxningen magisk och fascinerande när Åsa på ett personligt  och ärligt sätt borrar ner sig i sitt livs stora kärlek och hat.

Köp I själ & hjärta av Åsa Sandell på Bokus.com. Själ & hjärta, Moraby, Dalarnas Län, Sweden. 722 gillar · 47 pratar om detta · 28 har varit här.

Skickas inom: 2-4 vardagar . Vårt normalpris 213,00 kr.

RELATERADE BÖKOR