I själ & hjärta

I själ & hjärta - Åsa Sandell | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Åsa Sandell
DIMENSIONERA
12,88 MB
FILNAMN
I själ & hjärta.pdf
ISBN
3330612920104

BESKRIVNING

Få sporter rör upp så mycket känslor som boxning. Och få sporter är så mytomspunna.  I essäsamlingen I själ & hjärta undersöker den före detta proffsboxaren Åsa Sandell vad det är som är så lockande med boxning. Vad är boxningens själ? Och vad är boxningen hjärta. Räddar boxningen liv? Tar den liv? Varför finns det så många filmer om boxning? Varför har Joyce Carol Oates skrivit en hel bok om sporten? Och varför har Dylan skrivit så många låtar om den? Även för en person som aldrig närmat sig en ring, blir boxningen magisk och fascinerande när Åsa på ett personligt  och ärligt sätt borrar ner sig i sitt livs stora kärlek och hat.

722 gillar · 47 pratar om detta · 28 har varit här. Butiken för ditt andliga, sinnliga och magiska jag Smycken - Tarot- och änglakort - Rökelser -... Sommarlotteri - Själ&Hjärta Välkommen att deltaga och stödja föreningen i detta lotteri, med chans till fina vinster! Lottpris 20 kr per lott (eller 5 lotter för 100 kr) Du betalar till vår kassör Jan-Erik Pihl genom att Swisha till 123 130 07 30 eller via bankgiro 5700-2206. Få sporter rör upp så mycket känslor som boxning.

Men Alistair North är vacker, levnadsglad och sexig som synden. En tröstande kyss i personalrummet leder till förbjudna nätter.

RELATERADE BÖKOR