Presentask med fyra noveller från Västerbotten

Presentask med fyra noveller från Västerbotten - Per Olov Enquist, Sara Lidman, Torgny Lindgren, Stina Stoor | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Per Olov Enquist, Sara Lidman, Torgny Lindgren, Stina Stoor
DIMENSIONERA
8,74 MB
FILNAMN
Presentask med fyra noveller från Västerbotten.pdf
ISBN
1511233490383

BESKRIVNING

Det här är en ask fylld med berättelser. En skarpögd observatör, en nyskapande språkkonstnär, en flerfaldigt prisbelönad akademiledamot och en nutida förnyare av novellkonsten - här hittar du noveller av fyra av våra mest omtyckta författare. Gemensamt har de Västerbotten, där de är födda och uppvuxna, och vars landskap har gjort tydliga avtryck i respektive författarskap. Det är också där, bland furor och älgört, navkapslar och fröknar, som merparten av dessa noveller utspelar sig. Asken innehåller fyra böcker:Per Olov Enquist - Öknens alla blommorSara Lidman - Fröken & Moster Evelina och AntonTorgny Lindgren - HusetStina Stoor - Monte Carlo"Precis så här ska noveller läsas. En och en." Dagens NyheterNovellix ger ut stora läsupplevelser i litet format! En novell per bok, och alltid med originalomslag av svenska formgivare, illustratörer och konstnärer. Novellerna säljs både styckvis och förpackade i fina presentaskar.

Noveller från Västerbotten - Novellix [60010] Klicka för förstoring: Det här är en ask fylld med fyra novellhäften med berättelser av fyra omtyckta författare, födda och uppvuxna i Västerbotten. Presentask med fyra noveller: Enquist, Lidman, Lindgren & Stoor - Häftad. Finns i lager, 174 kr.

Populära böcker av Per Olov Enquist är Livläkarens besök (arabiska), Presentask med fyra noveller från Västerbotten och Öknens alla blommor. Frid på jorden, Tjänsteanden, Dödskallen och Vägen mellan himmel och jord är de fyra noveller som ingår i denna presentask med melodramens drottning, Selma Lagerlöf. Följ med in i berättelsernas kusliga värld när vintermörkret tätnar där Selmas moraliskt ockulta universum följer sagans alla mönster och former. Presentask med fyra Nobelnoveller från Novellix: Steinbeck, Morrison m fl av Herta Müller, John Steinbeck, Kazuo Ishiguro, Toni Morrison.

RELATERADE BÖKOR