Hjärnfokus : så blir du lugn, kreativ och fokuserad

Hjärnfokus : så blir du lugn, kreativ och fokuserad - Johan Bergstad | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Johan Bergstad
DIMENSIONERA
7,84 MB
FILNAMN
Hjärnfokus : så blir du lugn, kreativ och fokuserad.pdf
ISBN
4652259013482

BESKRIVNING

Det här är boken för dig som har hundra bollar i luften och behöver kunna fokusera på en sak i taget. Du kan faktiskt lära dig att dansa med distraktionerna istället för att ätas upp av dem. Ny forskning visar att vi kan få mer gjort med mindre ansträngning. ”Hjärnfokus” ger dig verktygen du behöver för att vara mentalt närvarande och växla från "doing mode" till "being mode". Att hitta lugnet mitt i stormen. När tankedimman lättar blir du lugn, kreativ och fokuserad. I boken får du också veta varför multitasking är en myt, varför smarta människor ofta underpresterar och vad som utmärker världens lyckligaste människa.

Det menar psykologen Johan Bergstad, aktuell med boken Hjärnfokus - så blir du lugn, kreativ och fokuserad. Han är författare till boken "Hjärnfokus - Så blir du lugn, kreativ och fokuserad" (Forum, 2020), som bl a har uppmärksammats i TV4 Nyhetsmorgon, Svenska Dagbladet, Tidningen Chef och av en lång rad andra tidningar och tidskrifter. främsta experter på fokusträning och mindfulness. Hans bok "Hjärnfokus - Så blir du lugn, kreativ och fokuserad" har bl a uppmärksammats av TV4 Nyhetsmorgon, Svenska Dagbladet, TT, HÄLSA, Amelia och de flesta andra större tidningar och tidskrifter.

psykolog, författare, föreläsare och en av Sveriges främsta experter på fokusträning. Under de senaste femton åren har han hjälpt tusentals människor att hantera en vardag fylld av distraktioner och höga krav på tillgänglighet och effektivitet.

RELATERADE BÖKOR