Hjärnfokus : så blir du lugn, kreativ och fokuserad

Hjärnfokus : så blir du lugn, kreativ och fokuserad - Johan Bergstad | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Johan Bergstad
DIMENSIONERA
10,82 MB
FILNAMN
Hjärnfokus : så blir du lugn, kreativ och fokuserad.pdf
ISBN
4952991163358

BESKRIVNING

Det här är boken för dig som har hundra bollar i luften och behöver kunna fokusera på en sak i taget. Du kan faktiskt lära dig att dansa med distraktionerna istället för att ätas upp av dem. Ny forskning visar att vi kan få mer gjort med mindre ansträngning. ”Hjärnfokus” ger dig verktygen du behöver för att vara mentalt närvarande och växla från "doing mode" till "being mode". Att hitta lugnet mitt i stormen. När tankedimman lättar blir du lugn, kreativ och fokuserad. I boken får du också veta varför multitasking är en myt, varför smarta människor ofta underpresterar och vad som utmärker världens lyckligaste människa.

Fraktkostnad: 39 kr Så blir du lugn, kreativ och fokuserad. Läs mer.

När tankedimman lättar blir du lugn, kreativ och fokuserad. Nu släpps boken "Hjärnfokus - Så blir du lugn, kreativ och fokuserad" av Johan Bergstad, grundare till Mindfulness Academy Scandinavia. Det här är boken för dig som har många bollar i luften och vill kunna fokusera på en sak i taget. "Hjärnfokus" ger dig verktygen du behöver för att vara mentalt närvarande och växla från "doing mode" till "being mode".

RELATERADE BÖKOR