Dödens tivoli

Dödens tivoli - Camilla Lagerqvist | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Camilla Lagerqvist
DIMENSIONERA
9,81 MB
FILNAMN
Dödens tivoli.pdf
ISBN
1246780430736

BESKRIVNING

- Varför kallas det dödens tivoli? frågade jag. - Därför att det vilar en förbannelse över platsen. Två pojkar försvann spårlöst när de besökte tivolit. Det enda man hittade var den ena pojkens jacka och en blodpöl, svarade Johanna.Nours äldre syster brukar åka på spökjakter nattliga utflykter till läskiga ställen. En kväll följer Nour med, till ett nedlagt tivoli. Hon blir tillsagd att stanna i bilen, men lyssnar inte på det utan smiter ut. Hon börjar gå in i skogen och en kort stund senare hör hon hur bilar startar och kör därifrån. Nour är lämnad kvar. Snart visar det sig att en kille i Nours parallellklass, Fabian, också är kvar. De två är nu ensamma på ett nedlagt tivoli, mitt i natten, utan täckning på mobilerna.Men är de verkligen helt ensamma? Plötsligt slår en doft av popcorn emot dem, pariserhjulet rullar igång för att sedan abrupt stanna och karusellernas lampor blinkar till. Vad är det egentligen som händer på dödens tivoli?

Format: Epub med vattenmärke; Juno är ... Mer information om Dödens tivoli; Relaterad information; Du behöver vara inloggad samt ha ett lånekort i Vänersborg för att reservera denna titel. Logga in för att göra din reservation ... Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse.

Systern och hennes kompisar brukar göra nattliga utflykter till ställen som har rykte om sig att vara hemsökta. Men väl på plats i skogen där "Dödens tivoli" ska ligga beordras Nour att stanna i bilen. Juno är tillbaka! Sommarlovet har just börjat och Juno och hennes bästa kompis Fairy tillbringar första veckan på ett läger på en 4H-gård.

RELATERADE BÖKOR