Nyckeln till lycka : att motverka social stress hos hundar

Nyckeln till lycka : att motverka social stress hos hundar - Anders Hallgren | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anders Hallgren
DIMENSIONERA
6,3 MB
FILNAMN
Nyckeln till lycka : att motverka social stress hos hundar.pdf
ISBN
8472032934684

BESKRIVNING

Den här boken förklarar varför det är så viktigt med vänlighet i vårrelation till hundar. Hunden har i sitt arv från det vilda fått med sigminst femton olika beteenden och signaler för att kunna hålla ihopgruppen och fungera så bra som möjligt tillsammans. Vilda rovdjursom har bra inbördes relationer är bra på att samarbeta. Det innebär attjakten blir effektivare och därmed ökar chanserna att överleva. Det ärså viktigt med starka sociala och emotionella band mellan individernai en grupp, att deras överlevnad hänger på det.Att hunden lever med oss och inte behöver skaffa mat själv har intekunnat ändra på de här instinkterna att vilja ha en vänlig stämning isin ”flock”. Hunden fungerar i det här fallet i stort sett som sin vildakusin, vargen. Hundens flock är du och familjens övriga medlemmar.Genom att ta hänsyn till hundens naturliga behov av sammanhållandebeteenden kan du undvika att den upplever social stress och ni kanfungera harmoniskt tillsammans

Glada hundar gör glada hussar och mattar. AH BOOKS 2019.

| Adlibris Nyckeln till lycka Att motverka social stress hos hundar Av Anders Hallgren AH Books 2016 Den här boken förklarar varför det är så viktigt med vänlighet i vår relation till hundar. Hunden har… Pris: 139 kr.

RELATERADE BÖKOR