Den ökända historien om Frankie Landau-Banks

Den ökända historien om Frankie Landau-Banks - E. Lockhart | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
E. Lockhart
DIMENSIONERA
11,84 MB
FILNAMN
Den ökända historien om Frankie Landau-Banks.pdf
ISBN
1092464851158

BESKRIVNING

Utsedd till en av de bästa böckerna 2015 av Dagens Nyheter!"Årets vassaste roman." Lotta Olsson, DNFrankie Landau-Banks har förändrats under sommarlovet. När hon till hösten kommer tillbaka till sin internatskola blir hon tillsammans med den populära Matthew Livingston.I Matthews sällskap får Frankie en ny social status och nya vänner, men hon träder också in i en värld full av hemligheter. Hon får nys om att Matthew är med i ett hemligt sällskap: ett sällskap där bara killar är välkomna.Frankie vägrar låta sig nedvärderas eller uteslutas på grund av sitt kön. Hon vet att Matthew ljuger och undanhåller saker för henne. I tysthet börjar hon därför smida planer för att visa att hon är smartare än killarna."Den ökända historien om Frankie Landau-Banks är en favorit!" BTJ"hatten av för Frankie, en av de roligaste, smartaste och mest inspirerande karaktärerna på länge!" Beas bokhylla"Frankie Landau-Banks är trött på att reduceras till att vara vacker och förtjusande. Ing¬en verkar se längre än till hennes yttre trots att hon är mycket mer än så. En smart och rolig berättelse, [...] späckad av feminism och galna upptåg." Barnens Bokklubb

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Pris: 55 kr.

Men en del av den världen hålls stängd för henne och det tolererar inte Frankie. Frankie Landau-Banks har förändrats under sommarlovet. När hon till hösten kommer tillbaka till sin internatskola blir hon tillsammans med den populära Matthew Livingston.

RELATERADE BÖKOR