Den ökända historien om Frankie Landau-Banks

Den ökända historien om Frankie Landau-Banks - E. Lockhart | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
E. Lockhart
DIMENSIONERA
7,68 MB
FILNAMN
Den ökända historien om Frankie Landau-Banks.pdf
ISBN
5757967571829

BESKRIVNING

Utsedd till en av de bästa böckerna 2015 av Dagens Nyheter!"Årets vassaste roman." Lotta Olsson, DNFrankie Landau-Banks har förändrats under sommarlovet. När hon till hösten kommer tillbaka till sin internatskola blir hon tillsammans med den populära Matthew Livingston.I Matthews sällskap får Frankie en ny social status och nya vänner, men hon träder också in i en värld full av hemligheter. Hon får nys om att Matthew är med i ett hemligt sällskap: ett sällskap där bara killar är välkomna.Frankie vägrar låta sig nedvärderas eller uteslutas på grund av sitt kön. Hon vet att Matthew ljuger och undanhåller saker för henne. I tysthet börjar hon därför smida planer för att visa att hon är smartare än killarna."Den ökända historien om Frankie Landau-Banks är en favorit!" BTJ"hatten av för Frankie, en av de roligaste, smartaste och mest inspirerande karaktärerna på länge!" Beas bokhylla"Frankie Landau-Banks är trött på att reduceras till att vara vacker och förtjusande. Ing¬en verkar se längre än till hennes yttre trots att hon är mycket mer än så. En smart och rolig berättelse, [...] späckad av feminism och galna upptåg." Barnens Bokklubb

Det är en bok som passar dem som vill läsa om en feministisk och viljestark karaktär, men söker du en lättsam sommarläsning bör du leta vidare. Jag tänker att alla som tyckte om Gilmore Girls borde kasta sig över Den ökända historien om Frankie Landau-Banks av E. Lockhart för här möter vi en karaktär med Rory Gilmores smarthet, men som faktiskt, på sitt alldeles egen sätt, är snäppet roligare. Den ökända historien om Frankie Landau-Banks I pocket hos adlibris eller bokus Frankie Landau-Banks kommer tillbaka till skolan, den högt ansedda elitskolan Alabaster, efter sommaren med helt andra förutsättningar än under sitt första år som elev på skolan. "Den ökända historien om Frankie Landau-Banks" Månadssammanfattning: November 2015 november (16) oktober (13) september (15) augusti (15) juli (16) juni (17) maj (16) april (16) mars (14) februari (10) januari (11) Feb 6, 2016 - Den ökända historien om Frankie Landau-Banks (inbunden) Feb 6, 2016 - Den ökända historien om Frankie Landau-Banks (inbunden) Håll dig säker och frisk.

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Pris: 55 kr.

RELATERADE BÖKOR