CV-boken : konsten att marknadsföra din kompetens

CV-boken : konsten att marknadsföra din kompetens - Charlotte Hågård | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Charlotte Hågård
DIMENSIONERA
4,83 MB
FILNAMN
CV-boken : konsten att marknadsföra din kompetens.pdf
ISBN
4436764073703

BESKRIVNING

I dag måste varje person kunna tänka som ”Jag AB” och marknadsföra sin kompetens så att den blir tydlig och intressant för andra. CV-boken är verktyget som hjälper dig att profilera och marknadsföra dig på bästa sätt. Boken ger många handfasta tips och råd i den svåra konsten att profilera och sälja sin kompetens och sina erfarenheter på ett intresseväckande sätt. Boken innehåller många tips om hur du kan... Skriva en professionell CV, så att du organiserar informationen om dig själv och skapar uppmärksamhet får fram viktiga fakta med några få ord anpassar din CV till det arbete du söker på ett slagfärdigt sätt skiljer dig från mängden Skriva framgångsrika ansökningsbrev, så att du får fram rätt saker i ansökningsbrevet matchar den information som arbetsgivaren vill veta skapar intresse genom att skriva kortfattat och personligt CV för studenter, så att du kan skriva en professionell och intresseväckande CV CV-boken innehåller massor av exempel på CV(både svenska och engelska) många arbetsblad och checklistor ett flertal ansökningsbrev råd som har hjälpt tusentals jobbsökare Om författaren Boken är skriven av Charlotte Hågård, karriärrådgivare som har mött och väglett tusentals rådvilla jobbsökare under åren. Här delger hon sina samlade erfarenheter om vad som är viktigt för en framgångsrik personlig marknadsföring och jobbsökning. Charlotte Hågård är civilekonom, tidigare headhunter och rekryterare. Hon startade 1992 Sveriges första företag inom karriärrådgivning, New Start AB. Idag driver Charlotte Newstart Nordic, förlag och tjänstebolag med inriktning på livs- och karriärutveckling.

Tillfälligt slut. Bevaka CV-boken : konsten att marknadsföra din kompetens så får du ett mejl när boken går att köpa igen. CV-boken är verktyget som hjälper dig att profilera och marknadsföra dig på bästa sätt.

Köp boken här: Jobbsökarboken : 12 snabba steg till ditt nya jobb. 293 kr.

RELATERADE BÖKOR