Rasmus på luffen

Rasmus på luffen - Astrid Lindgren | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Astrid Lindgren
DIMENSIONERA
5,3 MB
FILNAMN
Rasmus på luffen.pdf
ISBN
7179606881621

BESKRIVNING

När man är en barnhemspojke med rakt hår som ingen vill ha, då kan man nästan lika gärna vara död, anser Rasmus. Men så får han en lysande idé. Man kan ge sig av från barnhemmet, rymma, gå ut i världen och ta reda på någon som vill ha en. Om de inte har någon annan att välja på, så måste de ju ta en, tror Rasmus. Precis så som Rasmus hade tänkt blir det inte. Han träffar i alla fall Paradis-Oskar, som kallar sig Guds rätte gök och går på luffen han också. Och det går rätt bra ändå. Det händer så mycket när man går på luffen … Boken ingår i ASTRID LINDGRENS SAMLINGSBIBLIOTEK, en vacker samlarserie som omfattar alla Astrid Lindgrens barn- och ungdomsböcker utgivna av Rabén & Sjögren. Läsarålder: 6-11 år

Han bor på ett barnhem där det är strängt, men roligt ändå. Men nog skulle det vara roligt med alldeles egna föräldrar.

Oj vad den kunde bitas och fräsa. Du får trot om du vill, men just så gick det till när den rackarn bet av mig min näsa. "Rasmus på luffen" är Olle Hellboms serieversion av Astrid Lindgrens berättelse om Rasmus som bor på ett barnhem.

RELATERADE BÖKOR