Mer än en blick

Mer än en blick - Nora Roberts | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nora Roberts
DIMENSIONERA
4,60 MB
FILNAMN
Mer än en blick.pdf
ISBN
2301740854997

BESKRIVNING

Abra Wilson har inte tid med romantik. Hon lever för sitt jobb som byggnadsingenjör, och kärlek för henne är att se en ny vacker byggnad ta form och veta att hon själv ligger bakom projektet. Så när den snygga arkitekten Cody Johnson plötsligt kliver in i hennes liv vägrar hon falla för honom! Abra tänker se till att förhållandet mellan dem stannar på en strikt jobbmässig nivå. Men det visar sig snart att Cody har helt andra planer ...

70,00 kr Frakt per order 69,00 kr . Detta pris gäller för medlemmar.

Kärlek för henne är att se en ny vacker byggnad ta form och veta att hon ligger bakom projektet. Så när den snygge arkitekten Cody Johnson plötsligt kliver in i hennes liv vägrar hon falla för honom. En blick säger mer än 1000 ord En studie av porträtteringen av kvinnliga kändisar i Aftonbladets och Expressens bildmaterial på Internet Författare: Sofie Backman Handledare: Amelie Hössjer.

RELATERADE BÖKOR