Stefans stora feta röda

Stefans stora feta röda - Stefan Sundström, Jeanette Andersson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Stefan Sundström, Jeanette Andersson
DIMENSIONERA
10,79 MB
FILNAMN
Stefans stora feta röda.pdf
ISBN
3024443505411

BESKRIVNING

Varför är tomaten röd? Få känner till att den från början var orange och då mycket nyttigare. Musikern och författaren Stefan Sundström som tidigare har skrivit succéerna Stefans lilla gröna och Stefans stora blå är nu tillbaka med boken Stefan stora feta röda. Där berättar han hur det kom sig att han blev en passionerad tomatodlare. Om hur han förverkligat sin barndomsdröm om att få bo i en djungel med mystiska frukter. Om hur naturromantik skavts och blötts mot den hårda Mälardalsleran för att resultera i nyttigare och godare tomater. Stefan vill berätta om sin nästan livslånga kärlekshistoria med tomater, dom röda såklart, men också dom gula,svarta, oranga och vita tomaterna. Till och med dom blå.Det är också en bok om hur vi kan gå från att vara blinda konsumenter och trötta producenter, till att bli medvetna och ansvarstagande prosumenter. Hur vi kan värna en relation till maten och de människor som odlar den, med respekt för jorden vi ärvde.

16 januari, 2018 16 januari, 2018 Anna 4 Comments. Jag har haft en crush på Stefan Sundström ända sen tonåren, då jag sprang på vänsterdemonstrationer och såg ut såhär: Den här bilden är så otäck för att min hand ser helt sjuk ut! Musikern Stefan Sundström har en livslång kärlekshistoria med tomater, dom röda såklart, men också dom gula,svarta, oranga och vita tomaterna.

Häftad, Svenska, 2017-09-21 (15 röster) 230. Köp.

RELATERADE BÖKOR