Beviset - den enkla vägen till nya affärer

Beviset - den enkla vägen till nya affärer - Max Söderpalm, Bruce King | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Max Söderpalm, Bruce King
DIMENSIONERA
8,85 MB
FILNAMN
Beviset - den enkla vägen till nya affärer.pdf
ISBN
2542770393722

BESKRIVNING

Så här säger Bruce King i förordet till Beviset:?Beviset? måste läsas. Den är en fantastisk bok som illustrerar vilken effekt positivt och negativt tänkande har på livet.Om du fick ett bevis på att du skulle göra många fler affärer och lyckas bättre i livet om du tänkte mer positivt. Skulle du vilja ha det beviset då?Följ med Peter, som sitter fast i gnällhörnan på det stora företaget, och hans mentor Jenny när dom tillsammans tar det stora steget från negativ inställning till positiv. Och vad det får för effekter.Du får svart på vitt reda på hur mycket du har att tjäna på att stänga gnällhörnan på jobbet och ta den enkla vägen till dom nya affärerna.Den vägen som det glada laget tar.Max Söderpalm är en av Sveriges främsta säljinspiratörer och mest bokade säljcoach.Nu släpper han sin sjunde bok och fokuserar på en av dom viktigaste framgångsfaktorerna inom affärsvärlden. Att kunna se positivt på sitt jobb, sitt liv och sin försäljning ÄVEN när det går trögt.I Beviset får du svart på vitt vad det är som skiljer vinnarna från förlorarna, stjärnsäljaren från medelmåttan. Du får också dom steg du behöver ta för att gå den enkla vägen från gnällhörnan över till det glada laget.Boken är lättläst, i hårda pärmar, helt i fyrfärg och på 75 sidor. Dessutom lågt prissatt.Så här säger Tomas Lydahl, Radio Wow, om Beviset:?Beviset ger dig inte bara exempel och verktyg på hur du ska gå tillväga för att leva ett liv fyllt med lycka och framgång. Boken bevisar konkret att det här fungerar till 100 %."

- Vägen dit har inte varit enkel men nu är nästan allting äntligen på plats, ... Även om Halmstads kommun hade valt att lägga ner näringslivsgalan efter 15 år så skulle den leva vidare i ny form.

Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen. Beräknad leveranstid: 3-5 arbetsdagar Pris: 149 kr.

RELATERADE BÖKOR