Happy fat : hur du tar plats i en värld som krymper dig

Happy fat : hur du tar plats i en värld som krymper dig - Sofie Hagen, Stina Wollter | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sofie Hagen, Stina Wollter
DIMENSIONERA
5,3 MB
FILNAMN
Happy fat : hur du tar plats i en värld som krymper dig.pdf
ISBN
5956601026912

BESKRIVNING

Med exklusivt förord av Stina Wollter. I Happy fat berättar komikern Sofie Hagen hur hon gjorde sig av med alla fettfobiska influenser i sitt liv och började acceptera sig själv i en värld där fördomar mot och diskriminering av feta personer är mer regel än undantag. Från skam till kärlek, från trånga flygplanssäten till att fastna på offentliga toaletter, från kläder som aldrig passar till kränkande kommentarer och känslan av att aldrig duga eller passa in. Här ger hon läsaren praktiska tips och delar med sig av visdom från andra människor som hon mött på vägen. Happy fat är både en utlämnande självbiografi och ett debattinlägg en humoristisk, arg och brinnande beskrivning av hur man tar plats i en värld som vill krympa en."Upplysande. Rolig. Viktig." - MONICA LINDGREN, GO'KVÄLL"Perfekt, snäll, vansinnigt rolig och övertygande. Den här boken är för alla som någonsin känt att de inte passar in i den här världen ... Sofie Hagen är den som ingen förtjänar men som alla behöver." - LENA DUNHAM"Det här är den feta bästisen du alltid önskat att du haft medan du desperat försökt passa in." - SCOTTEE***SOFIE HAGEN (född 1988) kommer från Danmark men bor i London. Hon är en hyllad och prisbelönt komiker, stor på sociala medier och engagerad fettaktivist och feminist. Happy fat är hennes första bok.

Tack brorsan! Från Harper Collins Nordic fick jag hem Happy Fat: Hur du tar plats i en värld som krymper dig och Brevvännerna. Tack så mycket! Min lillebror kom hem med en bok och rekommenderade mig att läsa den.

... Här berättar nyhetsjournalisten Matt Gutman deras dramatiska historia och om hur en grupp grottdykare och marinsoldater mot alla odds lyckades få ut pojkarna levande.

RELATERADE BÖKOR