Happy fat : hur du tar plats i en värld som krymper dig

Happy fat : hur du tar plats i en värld som krymper dig - Sofie Hagen, Stina Wollter | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sofie Hagen, Stina Wollter
DIMENSIONERA
3,33 MB
FILNAMN
Happy fat : hur du tar plats i en värld som krymper dig.pdf
ISBN
5015348965131

BESKRIVNING

Med exklusivt förord av Stina Wollter. I Happy fat berättar komikern Sofie Hagen hur hon gjorde sig av med alla fettfobiska influenser i sitt liv och började acceptera sig själv i en värld där fördomar mot och diskriminering av feta personer är mer regel än undantag. Från skam till kärlek, från trånga flygplanssäten till att fastna på offentliga toaletter, från kläder som aldrig passar till kränkande kommentarer och känslan av att aldrig duga eller passa in. Här ger hon läsaren praktiska tips och delar med sig av visdom från andra människor som hon mött på vägen. Happy fat är både en utlämnande självbiografi och ett debattinlägg en humoristisk, arg och brinnande beskrivning av hur man tar plats i en värld som vill krympa en."Upplysande. Rolig. Viktig." - MONICA LINDGREN, GO'KVÄLL"Perfekt, snäll, vansinnigt rolig och övertygande. Den här boken är för alla som någonsin känt att de inte passar in i den här världen ... Sofie Hagen är den som ingen förtjänar men som alla behöver." - LENA DUNHAM"Det här är den feta bästisen du alltid önskat att du haft medan du desperat försökt passa in." - SCOTTEE***SOFIE HAGEN (född 1988) kommer från Danmark men bor i London. Hon är en hyllad och prisbelönt komiker, stor på sociala medier och engagerad fettaktivist och feminist. Happy fat är hennes första bok.

Igår läste jag de sista kapitlen i Oskuldens tid . Det känns bra att jag inte haft filmen i åtanke när jag läst boken, att det inte varit Daniel Day-Lewis, Winona Ryder och Michelle Pfeiffer som trätt fram i min inre film. Jag älskar att köpa böcker som har vackra omslag, ...

kropp och själ och har funnits sedan 1997. Idag ingår verksamheten som en del i Bra Förlag AB.

RELATERADE BÖKOR