Sifferdjävulen : en bok om att stoppa under huvudkudden, för alla som är rädda för matematik

Sifferdjävulen : en bok om att stoppa under huvudkudden, för alla som är rädda för matematik - Hans Magnus Enzensberger | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hans Magnus Enzensberger
DIMENSIONERA
8,34 MB
FILNAMN
Sifferdjävulen : en bok om att stoppa under huvudkudden, för alla som är rädda för matematik.pdf
ISBN
8726105852029

BESKRIVNING

Robert tycker att matte är plågsamt tråkigt. Men en natt dyker Sifferdjävulen upp i hans dröm. Och Sifferdjävulen jonglerar under tolv nätter så spännande och underhållande med de fördömda talen att det ena ljuset efter andra går upp för Robert och läsaren. Det djävulska är att allting passarihop, allting stämmer. Nej matematik är ingen mardröm. Följ Sifferdjävulen till siffrornas magiska värld.Nu kommer boken äntligen i lager igen efter stor efterfrågan.

En bok att lägga under kudden för alla som är rädda för matematik. ... Men en natt dyker Sifferdjävulen upp i hans… Hitta Saker Att Köpa På eshops.se!! Shoppa vad som helst.

Slå av/på navigation. Hitta Saker Att Köpa På eshops.se!! Visa kategori.

RELATERADE BÖKOR