Sifferdjävulen : en bok om att stoppa under huvudkudden, för alla som är rädda för matematik

Sifferdjävulen : en bok om att stoppa under huvudkudden, för alla som är rädda för matematik - Hans Magnus Enzensberger | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hans Magnus Enzensberger
DIMENSIONERA
3,85 MB
FILNAMN
Sifferdjävulen : en bok om att stoppa under huvudkudden, för alla som är rädda för matematik.pdf
ISBN
8369398612939

BESKRIVNING

Robert tycker att matte är plågsamt tråkigt. Men en natt dyker Sifferdjävulen upp i hans dröm. Och Sifferdjävulen jonglerar under tolv nätter så spännande och underhållande med de fördömda talen att det ena ljuset efter andra går upp för Robert och läsaren. Det djävulska är att allting passarihop, allting stämmer. Nej matematik är ingen mardröm. Följ Sifferdjävulen till siffrornas magiska värld.Nu kommer boken äntligen i lager igen efter stor efterfrågan.

Alla elever ska kunna lösa åtminstone någon del i problemet. Sifferdjävulen: en bok att stoppa under huvudkudden, för alla som är rädda för matematik, översättning Barbro Lagergren (Alfabeta, 1997) Zickzack, Aufsätze (1997) Wo warst du, Robert? (1998) Tidsresan eller Var har du varit, Robert?, översättning: Barbro Lagergren (Alfabeta, 1999) Zickzack, Aufsätze (2000) Hammerstein oder der Eigensinn Om du älskar att virka är den här boken ett måste i bokhyllan.Virka är en bok för alla, oavsett erfarenhet, och hjälper dig att utveckla din skicklighet. I boken Drottninggatans Bok & Bild - Virka : 200 oumbärliga mönster Ett basläromedel i matematik som ger eleverna ett riktigt mattelyft genom att grundlägga en god matematisk förståelse och göra matematiken rolig och spännande! Drottninggatans Bok & Bild - Eldorado matte 3B Grundbok, andra upplagan Sökruta för att söka efter böcker, e-media och allt annat som biblioteket erbjuder Avancerad sök Sök Sifferdjävulen Undertitel: en bok att stoppa under huvudkudden, för alla som är rädda för matematik En annan superhäftig barnbok är "Sifferdjävulen : en bok att stoppa under huvudkudden, för alla som är rädda för matematik".

Robert tycker att matte är plågsamt tråkigt. Men en natt Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom Sifferdjävulen : en bok att stoppa under huvudkudden, för alla som är rädda för matematik Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

RELATERADE BÖKOR