Männen i mitt liv

Männen i mitt liv - Sofia Rönnow Pessah | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sofia Rönnow Pessah
DIMENSIONERA
7,47 MB
FILNAMN
Männen i mitt liv.pdf
ISBN
1697347279836

BESKRIVNING

”Lättnaden. Vetskapen att jag faktiskt är knullbar. I alla fall om jag tjatar.”Sonia kysser och blir kysst, Malmö byts mot Lund och kyssarna byts mot sex. Studentliv och nationer, fester och utekvällar. Sonia flyttar till Stockholm, där nattlivet balanseras med arbetet som jurist. Männen tycker Sonia är frigjord och villig. Sonia tycker männen är dumma i huvudet. Ett liv skildrat och räknat i one night stands och relationer, vad gör Sonia med männen i sitt liv och vad gör de med henne?

Köp Männen i mitt liv av Sofia Rönnow Pessah på Bokus.com. Männen i mitt liv Sofia Rönnow Pessah (Kartonnage) Tipsa en vän 189 kr Antal. Lägg i varukorgen.

Mer information om Männen i mitt liv; Relaterad information ... Mitt manliga samvete och ständiga bollplank. Han kom in i mitt liv för snart fyra år sedan och han har sedan dess skaffat sig en självklar plats i min lilla familj.

RELATERADE BÖKOR