Kameleonten : en bok om ledarskap, kultur och stress

Kameleonten : en bok om ledarskap, kultur och stress - Carina Beckerman | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Carina Beckerman
DIMENSIONERA
7,72 MB
FILNAMN
Kameleonten : en bok om ledarskap, kultur och stress.pdf
ISBN
4897034839843

BESKRIVNING

Sedan början på 1990-talet har kraven på att vara karismatisk och att ”göra sig bra i media” ökat för många företagsledare. Ibland har det till och med funnits en tendens att prioritera karisma på bekostnad av andra kompetenser, när nya chefer har valts. Bakom karisman döljer sig inte sällan narcissistiska personligheter som kan orsaka stora problem i de organisationer där de arbetar, och det negativa med denna typ av ledare har nu alltmer börjat uppmärksammas. Den här boken – Kameleonten. En bok om ledarskap, kultur och stress – behandlar detta, samt relationen mellan ledarskap och stress. Boken tar också upp den moderna organisationens framväxt med alltmer varierade produkter på alltfler marknader och med ständigt mer sofistikerade teknologier. Detta har fått såväl variansen som magnituden av de krav som ¬ associeras med ett chefsjobb att stadigt öka de senaste femtio åren. Kameleonten går också in på hur kraven på ledare inom offentlig och privat sektor närmar sig varandra, och vilka följder det får för chefsrekrytering. Slutligen ger boken också en översikt av hur begreppet ledarskap använts från det att Frederick Taylor publicerade sin bok Scientific Management år 1911 och fram till idag. Denna bok vänder sig till såväl kurser i organisation och ledarskap inom företagsekonomi och andra samhällsvetenskapliga ämnen, som till ledarskapsutbildningar och internutbildningar.

Aktuellt och press; Om vår verksamhet; Jobba eller praktisera hos oss; Behandling av personuppgifter; Kameleonten : en bok om ledarskap, kultur och stress: Amazon.es: Carina Beckerman: Libros en idiomas extranjeros Kameleonten: en bok om ledarskap, kultur och stress (Häftad) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 3 butiker SPARA på ditt inköp nu! Inbunden, 2013. Den här utgåvan av Lycklig lönsamhet : om att bygga stark företagskultur är slutsåld.

Compassion handlar om att vara uppmärksam på lidande, sitt eget och andras, förenat med motivation att vilja lindra det. Forskning har visat att övning i compassion aktiverar system i hjärnan som minskar stress och ökar upplevelsen av att känna sig lugn och trygg.

RELATERADE BÖKOR