Odla din egen chili

Odla din egen chili - Kay Maguire | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kay Maguire
DIMENSIONERA
3,19 MB
FILNAMN
Odla din egen chili.pdf
ISBN
5347756930490

BESKRIVNING

Chili finns i massvis av olika former, färger och grader av hetta - från söta och saftiga till galet superheta, från 'Anaheim' och 'Hungarian Hot Wax' till 'Scotch Bonnet' och 'Carolina Reaper'.Odla din egen chili innehåller allt du behöver veta för att odla din egen chili från grunden, med steg-för-steg-instruktioner för hur du sår frön, tar hand om plantorna, skördar frukterna och åtgärdar vanliga problem. Chiliälskare hittar också massor av bakgrundsinformation, som en kort historisk översikt och en guide till Scovilleskalan (den officiella måttstocken för chilihetta), liksom läckra recept och tips för hur du kan njuta av frukterna av ditt arbete.Boken är fullspäckad med tabeller, checklistor, fotografier och illustrationer och är den perfekta guiden till chiliodlingens fantastiska värld.

Chiliexperterna Eva Robild och Kerstin Rosengren ger sina bästa tips fö... Chili finns i massvis av olika former, färger och grader av hetta - från söta och saftiga till galet superheta. Odla din egen chili innehåller allt du behöver för att odla din egen chili från grunden, med steg-för-steg-instruktioner för hur du sår frön, tar hand om plantorna, skördar frukterna och åtgärdar vanliga problem.

Odla chili steg för steg: 1. Så chilin inomhus i små krukor med dräneringshål.

RELATERADE BÖKOR